Στο Super Market Forum 2017, την ετήσια συνάντηση εκπροσώπων του λιανικού εμπορίου της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, συμμετείχε με ομιλία η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2017, στην Αίγλη Ζαππείου, στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ».

Ο Μιχάλης Τσαούτος, Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καθώς και Γενικός Διευθυντής της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών ΕΨΑ, προσκλήθηκε από το Forum για να παρουσιάσει τη σημαντική δράση της Πρωτοβουλίας και να ενθαρρύνει περισσότερα μέλη να ενταχθούν στην κοινή προσπάθεια των Ελλήνων επιχειρηματιών για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Με τίτλο «Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» o κ. Τσαούτος περιέγραψε την αποστολή του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επεξηγώντας τον κεντρικό ρόλο των ελληνικών επιχειρήσεων στην παραγωγή και κυρίως, διατήρηση του εθνικού πλούτου στη χώρα, ως αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου που θα συνεισφέρει καίρια ώστε να βγει η οικονομία από το φαύλο κύκλο της κρίσης.

Ο κ. Τσαούτος, επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν επιλέξει υπεύθυνα να διατηρήσουν το τρίπτυχο Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες του οικονομικού περιβάλλοντος. Τον ρόλο αυτό, μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μέσα από ενέργειες κοινής προβολής και προώθησης των μελών της -που μετρούν ορισμένες από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης-, καθώς και τη δημιουργία συνεργειών με φορείς και εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς και του εξωτερικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας