Στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο στις 13 & 14 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο gaming event όπου χιλιάδες gamers όλων των ηλικιών, YouTubers παρευρέθηκαν στην καλοκαιρινή εκδοχή του Gameathlon powered by Sprite! Μάλιστα, 50 από αυτούς είχαν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στον χώρο με το απόλυτο VIPPASS που η Sprite προσέφερε στους fans μέσω του chatbot στην σελίδα της στο Facebook!

Οι gamers μπορούσαν να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε περισσότερα από 30 διαφορετικά e sports tournaments και να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα που άγγιξαν τα 20.000€, καθώς και να συμμετάσχουν σε τουρνουά με μοναδικά exclusive gifts by Sprite.

Ανάμεσα στα highlights της διοργάνωσης ήταν και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του U tour Powered By Sprite στο Hall B, όπου οι λάτρεις του gaming είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους creators του χώρου, να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους Sprite που μοιράζονταν από promoters στο κοινό σε όλη την διάρκεια του διημέρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας