Η εταιρεία συσκευασιών Tottis Pack εντάχθηκε ως νέο Μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την ένωση δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων που πλέον μετρά 40 Μέλη και έχει ως σκοπό την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και την ενημέρωση για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Έχοντας λάβει την ειδική πιστοποίηση από τον φορέα Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, που επιβεβαιώνει ότι η Tottis Pack πληροί τα κριτήρια ένταξης στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με κυριότερες προϋποθέσεις τη διατήρηση στην Ελλάδα του τρίπτυχου: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία, το νέο Μέλος της οικογένειας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική της ένωσης για τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ως τον μόνο δρόμο για τη δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου στη χώρα.

Η Tottis Pack, μέλος των επιχειρήσεων TOTTIS, δραστηριοποιείται από το 2000 στην παραγωγή και εμπορία χάρτινης κυματοειδούς συσκευασίας για χρήση σε πρωτογενείς (displays, χαρτοτελάρα) και δευτερογενείς (βιομηχανικά χαρτοκιβώτια) συσκευασίες. Με όραμα την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση, η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών και το εύρος της γκάμας προϊόντων Tottis Pack εγγυώνται την ασφαλή συσκευασία σε οποιοδήποτε προϊόν όσο δύσκολη και να είναι η φύση του, ο τρόπος αποθήκευσης ή διακίνησης του. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 22.000 μ2, στη Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, η Tottis Pack λειτουργεί γραμμές παραγωγής της πιο σύγχρονης τεχνολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με δυνατότητες κάλυψης των αναγκών της αγοράς σε τύπους corrugated συσκευασίας άνω του 90% ενώ, από πλευράς ποσοτικής κάλυψης της αγοράς στο σύνολό της, στην παρούσα φάση ξεπερνάει το 25%.

Έχοντας στο δυναμικό της μία ομάδα έμπειρων στελεχών και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η Tottis Pack διαθέτει τα προϊόντα της στην αγορά μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων, που υποστηρίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους συσκευασίας, pre-sales και after-sales τμήμα customer care. Παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί εξαγωγικό προσανατολισμό με έμφαση στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες. Η έντονη δραστηριότητα της Tottis Pack συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και της ευρύτερης Δυτικής Μακεδονίας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας