Το Hilton Αθηνών παίρνει «ανάσα» 50 εκατ. από το 2019 μετά από απόφαση των ιδιοκτητών ομίλων Κωνσταντακόπουλου- Dogus, δημιουργώντας 126 πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες που θα αλλάξουν άρδην το λειτουργικό μοντέλο του ξενοδοχείου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών που θα ξεκινήσουν το 2019 στόχος των ιδιοκτητών είναι το ξενοδοχείο να παραμείνει ανοικτό σε όλη τη διάρκεια των εργασιών καθώς η αλλαγή του λειτουργικού μοντέλου του Hilton Athens θα δημιουργήσει έναν εμβληματικό προορισμό μικτής χρήσης στην Αθήνα.

Αναφορικά με τις δομικές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο Hilton Αθηνών τα υφιστάμενα 506 δωμάτια και σουίτες που διαθέτει θα μετατραπούν σε περίπου 126 πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες και 239 δωμάτια υψηλών προδιαγραφών 5 αστέρων, ενώ θα δημιουργηθεί νέο ιδιωτικό club με εστιατόρια διακεκριμένων brands, όπως επίσης και χώροι για μικρές εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Σημειώνεται ότι στο σχεδιασμό είναι και η δημιουργία νέου club υγείας και ευεξίας με εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, spa και πισίνας ενώ με βάση τον ισχύοντα συντελεστή δόμησης, η υφιστάμενη δόμηση στο ξενοδοχείο καταλείπει ένα αδόμητο υπόλοιπο της τάξεως των 9.000 τ.μ., το οποίο και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από την ιδιοκτήτρια εταιρεία σε περίπτωση έκδοσης νέας άδειας δόμησης για τα συγκεκριμένα 9.000 τ.μ..

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο (Ioνική Ξενοδοχειακή) αποκτήθηκε το 2016 από την ΤΕ.ΜΕΣ. από κοινού με την εταιρεία D- Marine Investments Holding Β.V. του τουρκικού ομίλου Dogus (κοινοπραξία 50%- 50%).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας