Το Hilton Garden Inn στο Τορούν της Πολωνίας θα προχωρήσει στην αναδημιουργία ενός πρώην κτιρίου ζυθοποιίας και πανδοχείου με σκοπό να γίνει ένα πολυτελές αλλά προσιτό ξενοδοχείο, με 132 δωμάτια, επιχειρήσεις και γυμναστήρια, εστιατόριο και μπαρ, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2022.

Η Hilton για τη δημιουργία του ξενοδοχείου έχει υπογράψει σύμβαση franchise με την PPI Polskie Projekty Inwestycyjne Sp. zo.o. S.K.A., μια θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στο Satoria Group. Το Hilton Garden Inn Torun Old Town θα βρίσκεται υπό τη διαχείριση της VHM Hotel Management και βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης, η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Ο Patrick Fitzgibbon, αντιπρόεδρος της ανάπτυξης για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στο Hilton δήλωσε: «Το Torun είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εσωτερικούς προορισμούς της Πολωνίας. Η πλούσια ιστορία και η άρτια υποδομή του σημαίνουν ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για το επόμενο Hilton Garden Inn. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους πρώτους επισκέπτες μας και να ενσωματωθούν στα περισσότερα από 30 ξενοδοχεία που έχει ο όμιλος στην Πολωνία«.

Με ενδιαφέρον για τη γοτθική αρχιτεκτονική της πόλης και τα λιθόστρωτους δρομάκια της αγοράς, εκατομμύρια επισκέπτες επισκέπτονται το Τορούν κάθε χρόνο. Η πόλη φιλοξενεί περισσότερους από 30.000 φοιτητές του Πανεπιστημίου του Copernicus και υπερηφανεύεται για τη γενέτειρα του γνωστού αστρονόμου. Το Torun είναι επίσης ένας περιφερειακός επιχειρηματικός κόμβος με πολλά εργοστάσια παραγωγής στην περιοχή γύρω από την πόλη, όπως το εργοστάσιο Sharp and Blaupunkt (UMC Poland).

Ο κ. Andrzej Wójcik, Πρόεδρος του SatoriaGroup και VHM Hotel Management δήλωσε: «Το Hilton Garden Inn Torun Old Town θα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο μας σε συνεργασία με το Hilton, ύστερα από αυτά στο Γκντανσκ, το Όλστυν και το Λοτζ. Η μακρόχρονη συνεργασία μας είναι χτισμένη με τη δύναμη των εμπορικών σημάτων του Hilton και την αποστολή μας να προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία στη χώρα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες στο Τορούν το 2022. «

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας