Οι αναπτυξιακές προοπτικές του αμπελοοινικού κλάδου και τα ειδικότερα θέματα που συναρτώνται με αυτήν, όπως η έως τώρα πορεία και η περαιτέρω βελτίωση των εξαγωγών οίνου, ο εθνικός φάκελος και τα επενδυτικά προγράμματα καθώς και ο στρατηγικός σχεδιασμός για την αμπελουργία, θα βρεθούν στο επίκεντρο ημερίδας της Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), την προσεχή Τρίτη (30-1-18).

Στις εργασίες της ημερίδας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγ. Αποστόλου, ενώ το “στίγμα” της σημερινής κατάστασης του κλάδου, που εξακολουθεί να υφίσταται μεγάλες πιέσεις από τον ΕΦΚ, αναμένεται να δώσουν με τις ομιλίες τους οι πρόεδροι της ΕΔΟΑΟ Βαγγ. Αργύρης, του ΣΕΟ Γιωρ. Σκούρας και της ΚΕΟΣΟΕ Χρ. Μάρκου. Θα απευθύνουν χαιρετισμό επίσης, ο πρόεδρος του Enterprise Greece Χρ. Στάικος και ο Μιχ. Μητσόπουλος, Μακροοικονομολόγος Senior Advisor του ΣΕΒ.

Οι εργασίες της ημερίδας, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν αναλυτικές εισηγήσεις για τα υπό εξέταση θέματα από στελέχη της ΕΔΟΑΟ και του κλάδου, του υπουργείου και του Enterprise Greece, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Νικοδήμου στις 10 π.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας