Η Agrocan παρουσίασε στη Sial 2018

Η Agrocan παρουσίασε στη Sial 2018 το νέο της προϊόν και το TourMarket μίλησε με την υπεύθυνη της εταιρείας η οποία αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πορεία του συγκεκριμένου προϊόντος.

«Είμαστε ένα εργοστάσιο παραγωγής ελιάς στην Πιερία. Έχουμε και την εταιρεία στον Καναδά η οποία είναι εμπορική. Εδώ παρουσιάζουμε την ελιά, παρόλο που εμπορευόμαστε και αλλά προϊόντα, την ελιά στην οποία είμαστε παραγωγοί. Φέτος έχουμε μια νέα συσκευασία και δεν έχει κυκλοφορήσει.

Η Agrocan παρουσίασε στη Sial 2018Έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις στον Καναδά και θέλουμε να την προωθήσουμε υπάρχει πολύ ενδιαφέρον από πολλές χώρες. Παράγεται στην Ελλάδα σε μια μόνο εταιρεία αλλά υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι και προμηθευτές μας προσέγγισαν. Είναι αρχικά για τις αγορές του εξωτερικού και δεν υπάρχει περιορίσιμος για τις αγορές του εσωτερικού. Είναι η πρώτη φορά που εμφανιζόμαστε στη Sial.

Το προϊόν έχει παρουσιαστεί σε προμηθευτές στον Καναδά.. Παρουσιάζουμε τις ελιές Καλαμών και τις ελιές Χαλκιδικής οι οποίες είναι οι πιο γνωστές στους αγοραστές του εξωτερικού για την Ελλάδα. Έχουμε κάποια ιδιαίτερα προϊόντα που τις προτιμούν οι εταιρίες delicatessen, γεμιστά με λιαστή ντομάτα αμύγδαλο. Το πατέ που έχουμε κάνει νέα συσκευασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας