Alexa for Hospitality
Alexa for Hospitality

Η καινοτόμος υπηρεσία Alexa θα είναι πλέον στην υπηρεσία των επισκεπτών των Marriott Hotels όπως ανακοίνωσε η Amazon για την συνεργασία με τον ξενοδοχειακό κολοσσό που αφορά την τοποθέτηση των συσκευών Echo σε πολλά από τα δωμάτια του ομίλου.

Η υπηρεσία, ονομάζεται Alexa for Hospitality και επιτρέπει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, να χρησιμοποιούν τον εικονικό βοηθό της Amazon, για να ελέγχουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, και να τους παρέχονται υπηρεσίες σαν να έχουν τον προσωπικό τους βοηθό.

Alexa for HospitalityΚάθε δωμάτιο των Marriott Hotel από αυτό το κι όλας το καλοκαίρι (σε επιλεγμένες τοποθεσίες) θα διαθέτει τη δική του συσκευή Echo που συνδέεται με το δίκτυο Wi-Fi του ξενοδοχείου, και μέσω αυτής, μπορεί ο επισκέπτης να ελέγξει τις ρυθμίσεις του δωματίου του ξενοδοχείου, όπως το φωτισμό, τη θερμοκρασία του χώρου και το άνοιγμα της τηλεόρασης ή της μουσικής.

Η Alexa μπορεί επίσης να συνδέσει τους επισκέπτες με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, για να παραγγείλουν υπηρεσία δωματίου, να ελέγξουν τις ώρες λειτουργίας των εγκαταστάσεων και να παρατείνουν τη διαμονή τους.

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας