Η Alpen λανσάρει νέες sugar free γεύσεις

Η Alpen λανσάρει νέε sugar free γεύσεις που διατηρούν την γευστικότητα τους παρά το ότι είναι χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Οι δύο νέες γεύσεις Alpen «Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης» προστίθενται μαζί με την ήδη υπάρχουσα σειρά , η οποία περιέχει σταφίδες, φουντούκια και αμύγδαλα, παρασκευάζονται με τον ίδιο γευστικό τρόπο με τα Alpen Original, και διαθέτει η Τryfon Tseriotis στην κυπριακή αγορά.

Τα προϊόντα δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, καθώς η σειρά Alpen «Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης» περιέχει μόνο 100% φυσικά συστατικά, χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και κορεσμένα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Tα προϊόντα Alpen, που είναι μέλος της οικογένειας Weetabix, διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας