Η Amadeus υπέγραψε μια συμφωνία ορόσημο με την Booking.com, η οποία αφορά την ενσωμάτωση του περιεχόμενου της δεύτερης στην πλατφόρμα ταξιδιών της Amadeus. Με αυτόν τον τρόπο, το εκτεταμένο δίκτυο ταξιδιωτικών πωλήσεων της Amadeus θα καταστήσει το περιεχόμενο της Booking.com σε ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες παγκοσμίως.

Η νέα συνεργασία θα δώσει πρόσβαση στους ταξιδιωτικούς πράκτορες στο τεράστιο και πλούσιο περιεχόμενο της εταιρίας, το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα από ξενοδοχεία, πανδοχεία, θέρετρα, σπίτια, διαμερίσματα και άλλα μοναδικά καταλύματα.

Οι ταξιδιώτες και οι πράκτορες θα επωφεληθούν άμεσα από αυτή τη συνεργασία μιας και θα υπάρξει 30% αύξηση στις επιλογές καταλυμάτων που θα είναι διαθέσιμες στην Amadeus. Το νέο περιεχόμενο θα ανέβει μέσα στους επόμενους μήνες σε πολλαπλά σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένων του Amadeus Selling Platform Connect και για τους επαγγελματίες του τουρισμού μέσω του Amadeus Travel & Expense.

Ο Jorge Elliott, εκπρόσωπος της Travel Content Sourcing, Travel Channels, της Amadeus δήλωσε, «Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μεταξύ Amadeus και Booking.com θα ωφελήσει σημαντικά την ταξιδιωτική κοινότητα. Η τεχνολογία της Amadeus σε συνδυασμό με το περιεχόμενο της Booking.com σημαίνει ότι όσοι αναζητούν σχετικά με τα ταξίδια μπορούν να αναζητήσουν, κλείσουν και να ενσωματώσουν το περιεχόμενο της Booking.com εύκολα και απλά, ενώ τα ταξίδια μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της αποστολής μας για τη δημιουργία ενός Live Travel Space για να δημιουργήσουμε καλύτερα ταξίδια».

 

Karim Eldeghedy, Υποδιεθυντής της Amadeus

Η Amadeus συνεχίζει την πορεία της στην περιοχή ενισχύοντας την ομάδα της στο Ομάν. Για να υποστηρίξει την αυξανόμενη ταξιδιωτική αγορά του σουλτανάτου, η Amadeus έχει διορίσει τον Karim Eldeghedy να συμμετάσχει στην ομάδα του στο Ομάν με την ιδιότητα του ανώτερου διευθυντή – Pre-Sales & Solutions Adoption. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ο Eldeghedy θα επιβλέπει τις δραστηριότητες των προ-πωλήσεων και τα κορυφαία ΙΤ projects της Amadeus στο εσωτερικό της χώρας, με ιδιαίτερη έμφαση στο GDS (παγκόσμια συστήματα διανομής) στον τομέα του τουρισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας