Η ΑΝΕΚ LINES πρέσβειρα του ελληνικού πολιτισμού, τουρισμού & γαστρονομίας

Η ΑΝΕΚ LINES πρέσβειρα του ελληνικού πολιτισμού, του τουρισμού & της γαστρονομίας προβάλλει τον πολιτισμό και ενισχύει την τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης.

Έτσι την την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου φιλοξένησε, στο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά Συνέντευξή Τύπου στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά, Συνέντευξη Τύπου με θέμα την ενίσχυση της συνεργασίας και δικτύωσης της πόλης του Fermo και της Περιφέρειας Marche της Ιταλίας με το Δήμο Πλατανιά.

Την συνέντευξη παραχώρησαν από κοινού η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Πλατανιά και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), με εκπροσώπους της πόλης Fermo, της Περιφέρειας Marche καθώς και της έκθεσης Tipicita.

Με σημείο αναφοράς το φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός» που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά στο διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση εστίασε στις κοινές δράσεις των δύο μερών στο χώρο του πολιτισμού, του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Ο κ. Σπ. Πρωτοπαπαδάκης, Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στην ΑNEK LINES να υποδεχόμαστε και να φιλοξενούμε σημαντικούς Οργανισμούς και Φορείς, που θέτουν τις βάσεις για την επόμενη μέρα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά και του τόπου μας. Η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει να στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει κάθε προσπάθεια που ενισχύει τόσο τη διατήρηση, όσο και την εξέλιξη της παράδοσής μας, κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουρισμού και μεταφέρει την  Κρήτη σε όλο τον κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας