Η ΑΒΤΑ προειδοποιεί Βρετανούς για τα ατυχήματα με γουρούνες

Η ΑΒΤΑ προειδοποιεί Βρετανούς για τα ατυχήματα με γουρούνεςΗ ΑΒΤΑ προειδοποιεί τους Βρετανούς τουρίστες για τα ατυχήματα με γουρούνες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο λόγος για την έκδοση της ανακοίνωσης ήταν το γεγονός ότι εκατομμύρια Βρετανοί θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο όταν ενοικιάζουν μοτοποδήλατα και γουρούνες στις διακοπές τους. Χαρακτηριστικά η ένωση επισημαίνει ότι τα μέλη της στη Βρετανία ανέφεραν την περυσινή χρονιά 36 ατυχήματα, και φέτος ήδη έχουν σημειωθεί 7 αν και εκτιμά ότι ο αριθμός τους είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την έρευνα της YouGov, την οποία επικαλείται η ΑΒΤΑ, ένας στους 10 ενήλικους Βρετανούς τουρίστες (9%) ενοικιάζουν μοτοποδήλατα ή γουρούνες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο εξωτερικό ενώ μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν οι νεαρής ηλικίας ενήλικες, οι οποίοι ρισκάρουν περισσότερο, με έναν στους 7 ηλικίας 18-24 (15%) να προβαίνει σε ενοικίαση.

Σημειώνεται ότι η ΑΒΤΑ συνιστά την ενοικίαση πιο ασφαλών οχημάτων όπως το αυτοκίνητο, και προτείνει τη χρήση ταξί ή δημόσιας συγκοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας