Η British Airways δοκιμάζει ένα νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας σε ορισμένες από τις καμπίνες πρώτης θέσης.

Οι επιβάτες φέτος, σε επιλεγμένες πτήσεις θα έχουν πρόσβαση στο “δικό τους 3D κινηματογράφο στον ουρανό“, τον οποίο η αεροπορική εταιρεία ισχυρίζεται πως θα είναι η πρώτη που θα θέσει σε εφαρμογή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ταινίες, ντοκιμαντέρ και εκπομπές ταξιδιού θα είναι όλα διαθέσιμα μέσω της τεχνολογίας σε ορισμένες πτήσεις του Heathrow προς τη τΝέα Υόρκη JFK – σε μορφές 2D, 3D ή 360 °.

Τα head sets Allo Sky παρέχονται από την εταιρία Sky Rights της εταιρείας γυαλιών VR και λειτουργούν ακόμη και όταν ο χρήστης βρίσκεται πλήρως ξαπλωμένος.

Η British Airways αναφέρει ότι έχει συνεργαστεί με εμπειρογνώμονες για να επιλέξει μια σειρά από θεραπευτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου, καθοδηγούμενου διαλογισμού και ηχητικής θεραπείαςτα οποίαέχουν σχεδιαστεί για πελάτες που έχουν φόβο να πετάξουν.

Η Sajida Ismail, επικεφαλής προϊόντων πτήσης της BA, δήλωσε: “Είμαστε πάντα σε αναζήτηση της τελευταίας τεχνολογίας για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας στο έδαφος και στον αέρα. Η εικονική πραγματικότητα έχει τη δύναμη να φέρει την επανάσταση στην ψυχαγωγία κατά την πτήση και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τη δοκιμή αυτών των νέων γυαλιών VR, καθώς θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό και αξέχαστο ταξίδι για τους πελάτες πρώτης θέσης».

Η SkyLights είναι δημιούργημα του προγράμματος επιτάχυνσης start-up Hangar 51 της μητρικής εταιρείας IAG. Νωρίτερα φέτος, η British Airways δοκίμασε την τεχνολογία στο Heathrow Terminal 5.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας