μπύρα από την Πάρο

Η μπύρα «56 Isles Aegean Wit» από την Πάρο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις έξι καλύτερες του κόσμου κερδίζοντας τρία αστέρια στα Great Taste Awards όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη διάκριση για την ξανθιά μπύρα της Πάρου στον διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό μιας και στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που έλαβε ποτέ ελληνική μπύρα στα συγκεκριμένα βραβεία, ενώ φέτος απέσπασε δυο αστέρια και η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA», ένα αστέρι.

Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στις Κυκλάδες στον τομέα της μεταποίησης. Έχοντας ξεκινήσει με μια σχετικά μικρή παραγωγή η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει και νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό. «Πιστέψαμε εξαρχής στην αναπτυσσόμενη δυναμική της ελληνικής μικροζυθοποιίας και οργανώσαμε με γνώση και προσοχή ένα μακρόπνοο επιχειρηματικό σχέδιο» αναφέρει ο Μαρίνος Αλεξάνδρου με αφορμή τη νέα διάκριση με τον Νικόλα Παυλάκη να τοποθετείται με την σειρά του στο θέμα λέγοντας:

«Θέσαμε τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που διέπουν και τις δικές μας γευστικές επιλογές. Βάλαμε στις μπύρες μας καρδιά από την Πάρο, αναγνωρισμένη από την αρχαιότητα ως πατρίδα του πιο εκλεκτού κριθαριού και στόχο, τους γευσιγνώστες όλου του κόσμου, που ξέρουν ότι η υπεροχή δεν κρίνεται από την ετικέτα αλλά από την αυθεντικότητα και την ουσία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας