ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε στην διεθνή έκθεση Food India by Sial με στόχο την ανάδειξη δημοφιλών εξαγόμενων προϊόντων.

Σημειώνεται ότι, Food India διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Sial στην Ινδία και συγκεκριμένα στο Νέο Δελχί, από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Στην έκθεση, Food India by Sial, η ΔΩΔΩΝΗ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τόσο σε επαγγελματίες, όσο και στο ευρύ κοινό, μερικούς από τους δημοφιλέστερους κωδικούς προϊόντων, που εξάγει σε 47 χώρες παγκοσμίως, με ναυαρχίδα τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ.

Πιο αναλυτικά μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεγάλες αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου και πολυτελή ξενοδοχεία, τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ διατίθενται σε μεγάλες πόλεις της Ινδίας, με την εταιρεία να διαθέτει ισχυρή παρουσία στην αγορά της τα τελευταία 10 χρόνια.

Η εταιρεία φιλοξένησε στο περίπτερό της καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως η φέτα σε κύβους, καθώς και άλλα ελληνικά προϊόντα, όπως το κατσικίσιο τυρί και η βαρελίσια φέτα, τα οποία προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιανεμπορίου και της εστίασης, αλλά και των καταναλωτών, που επισκέφτηκαν το περίπτερο.

Ο Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε: «Η παρουσία της ΔΩΔΩΝΗ στην έκθεση Food India by Sial, αποτελεί σταθμό για την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, επισφραγίζοντας δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της Ινδίας. Ως πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό και με ναυαρχίδα τη φέτα στη ΔΩΔΩΝΗ, κύριο μέλημά μας αποτελεί η εξαγωγή ποιοτικών 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για τη μοναδική ποιότητα, την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητά τους στις διεθνείς αγορές. Η συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ σε μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες εκθέσεις παγκοσμίως, μας βοηθά να παρουσιάσουμε τα αυθεντικά, ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ένα διευρυμένο κοινό που απαρτίζεται τόσο από επαγγελματίες όσο και από καταναλωτές, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική μας και δίνοντάς μας την ευκαιρία να συστήσουμε περαιτέρω τη Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ σε διεθνές επίπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας