Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, η Εθνική Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου θα δώσει το «παρών» στην οινική εκδήλωση – ορόσημο της Θεσσαλονίκης «Χάρτης των Γεύσεων», στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, Helexpo.

Η παρουσία της ΕΔΟΑΟ στην έκθεση εγκαινιάζει το β’ έτος της συμμετοχής της στο διετές συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα «Ενημέρωση στα Κράτη Μέλη για τους Οίνους ΠΟΠ – ΠΓΕ και την λελογισμένη κατανάλωση οίνων με χώρες στόχους Ελλάδα και Γερμανία»

Για δύο ημέρες, από τις 12 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ο Χάρτης των Γεύσεων θα αποτελέσει, όπως κάθε χρόνο, σημείο συνάντησης και επαφής των επαγγελματιών του χώρου, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι χιλιάδες επισκεπτών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το κρασί από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ανάμεσα στις αίθουσες που φιλοξενούν τις ομιλίες, δίπλα στο Wine Plus Shop, οι άνθρωποι της ΕΔΟΑΟ θα είναι, όπως πάντα, κοντά στους Έλληνες οινοποιούς, παρέχοντας στο κοινό πληροφορίες για τους ελληνικούς οίνους ΠΟΠ και ΠΓΕ, αλλά και για τις γευστικές δοκιμές, μέσα από πλούσιο έντυπο ενημερωτικό υλικό της καμπάνιας “Enos”, με φόντο τα κύρια infographics του κρασιού.

Το μεγάλο οινικό διήμερο της Βορείου Ελλάδος, θα συγκεντρώσει για 19η χρονιά περισσότερους από 150 οινοποιούς, αποσταγματοποιούς, εισαγωγείς και διανομείς κρασιού, ενώ ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων, εκδηλώσεων και ομιλιών θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου. Σε αυτά τα πλαίσια, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου η ΕΔΟΑΟ θα διοργανώσει ομιλία με τίτλο «Ενημέρωση για τους οίνους ΠΟΠ – ΠΓΕ της Ελλάδος και τη λελογισμένη κατανάλωση των οίνων» στη 1 το μεσημέρι, με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Μότσο WSET Diploma.

Φιλοξενούμενοι της ΕΔΟΑΟ θα είναι 2 Γερμανοί δημοσιογράφοι που θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη ειδικά για τον Χάρτη των Γεύσεων. Όπως και στο α΄ έτος του Προγράμματος, καθ’ όλη τη χρονιά, η ΕΔΟΑΟ θα φιλοξενήσει και άλλους Γερμανούς δημοσιογράφους, influencers, opinion makers και wine educators, οι οποίοι θα παραστούν στις Ημερίδες και τις Γευστικές Δοκιμές ανά την Ελλάδα, αλλά και στο μεγάλο Οινικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά την Άνοιξη.

Η καμπάνια “Enos” συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, με μια σειρά εντύπων και ψηφιακών καταχωρήσεων σε ελληνικά και γερμανικά ΜΜΕ, με παρουσία στους διαφημιστικούς χώρους των αεροδρομίων της χώρας, αλλά και στάσεων λεωφορείων και μετρό, καθώς και με διαδικτυακή παρουσία με διαφημίσεις και social media λογαριασμούς. Στα πλαίσια του Προγράμματος πραγματοποιούνται, επίσης, Συνέντευξη Τύπου, Ημερίδες και Γευστικές Δοκιμές ανά την Ελλάδα, παρουσία σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, masterclasses, podcasts, webinars και άλλα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας