Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως και με τους ευρωπαϊκούς φορείς που ασχολούνται με την ανάπτυξη της Μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας, με κοινό στόχο και αποστολή την ισχυροποίηση της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και διεθνώς, αποδέχθηκε την πρόταση να είναι χορηγός δείπνου που παρέθεσε το ΥΠΑΑΤ στην ηγεσία και τα μέλη της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο (G.F.C.M.) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που βρέθηκαν στην Ελλάδα για την ετήσια συνεδρίαση της επιτροπής.

Το δείπνο, που έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπενάκη-Κουμπάρη, τίμησε με τη παρουσία του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης, ενώ παρών ήταν βέβαια, εκπροσωπώντας τον χορηγό, ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Π.Υ., Απόστολος Τουραλιάς.  

Στους 110 προσκεκλημένους του δείπνου προσφέρθηκε ειδικά διαμορφωμένο μενού,  που περιλάμβανε πιάτα με τσίπουρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί, ευγενική προσφορά των Μελών της ΕΛ.Ο.Π.Υ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας