Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης στη Ντόχα

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης στη ΝτόχαΣτη Ντόχα βρέθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με την αποστολή να δηλώνει ικανοποιημένη από το «άνοιγμα» στην αγορά του Κατάρ.

Η κα Χρύσα Σαραβέλου υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει B2B συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες τόσο από το Κατάρ όσο και της ευρύτερης Ασιατικής αγοράς.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν  παρουσίαση και η ανάδειξη του προορισμού και την αναζήτηση τρόπων συνεργασίας με τους Ασιάτες tour operators  οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ένταξη της Θεσσαλονίκης στα ταξιδιωτικά τους πακέτα μετά και την πρόσφατη έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με την Ντόχα με την Qatar Airways.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό κοινό έχει ιδιαίτερα υψηλό εισόδημα και ο μέσος όρος διαμονής του για ψυχαγωγία κυμαίνεται περίπου στις 8 ημέρες. Εξάλλου οι πολυπληθείς οικογένειες που προέρχονται από το Κατάρ, συνηθίζουν να ταξιδεύουν ομαδικά.

H αποστολή στη Ντόχα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Θεσσαλονίκης «Διπλωματία Πόλεων» με επικεφαλής το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και στην αποστολή συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τουρισμού από τη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας