ΕΞΘ, lockdown, Θεσσαλονίκη

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας. Υπενθυμίζεται ότι η συμπρωτεύουσα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, καθώς είναι από τις περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα, ενώ όπως παραδέχθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουν σημειώσει κάμψη παρά το lockdown, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της καραντίνας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η ΕΞΘ ανακοίνωσε πως: «συμμετέχοντας στη μάχη με τον κορωνοϊό και ανταποκρινόμενη στις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές που βιώνει η πόλη μας, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα καλύψει μέσω των μελών της όλες τις φιλοξενίες που της έχουν ζητηθεί αναφορικά με τη διαμονή νοσηλευτών που εθελοντικά πρόκειται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσουν τις τοπικές ΜΕΘ.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας που έχουν ήδη ανταποκριθεί, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα νικήσουμε», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΞΘ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας