Η FEDHATTA διεκδικεί την Japan Week

Η FEDHATTA διεκδικεί την Japan WeekΤην Japan Week που αναμένεται να λάβει χώρα τον Νοέμβριο του 2019 διεκδικεί η FEDHATTA. Η Ιαπωνική Εβδομάδα, είναι ένα διεθνές Φεστιβάλ που διοργανώνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή του ιαπωνικού πολιτισμού και τη σύσφιξη των σχέσεων της Ιαπωνίας με τις χώρες που φιλοξενούν το γεγονός.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, παρέθεσε γεύμα εργασίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας  στο οποίο συμμετείχαν ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Yasu (Yasuhiro) Shimizu, η Πρώτη Γραμματέας Πολιτισμού, κ. Yukiko Fujisawa, η Σύμβουλος Υπουργού Τουρισμού, κ. Μαρία Καλλίτση, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, κ. Δήμος Βρατσάνος, το Μέλος ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις συντονισμένες προσπάθειες που κάνει η Ομοσπονδία προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα την Ιαπωνική Εβδομάδα, ενώ παρουσιάστηκαν και  τα πλεονεκτήματα που έχει η Αθήνα ως τόπος φιλοξενίας σε περίπτωση που κληθεί να αναλάβει την διοργάνωση του Διεθνές Φεστιβάλ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης στόχος της Ομοσπονδίας είναι να  αναθερμανθούν οι σχέσεις των δύο χωρών και η αύξηση των τουριστών από την Ιαπωνία ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει προηγηθεί συνάντηση του κ. Τσιλίδη και του κ. Βρατσάνου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού International Friendship Association, κ. Shunsuke Narizumi, υπεύθυνου της διοργάνωσης Japan Week.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας