Πρόθεση της Fraport  να αυξηθεί η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο Χανίων

Την πρόθεση της Fraport  να αυξηθεί η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων επισήμανε σε σχετική συνέντευξη του ο Alexander Zinell διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Zinell η εταιρία επιθυμεί και την προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιριών στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο και όχι μόνο. «Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών και η αύξηση της επιβατικής κίνησης. Τα μηνύματα αναφορικά με την περαιτέρω ανάπτυξη του αεροδρομίου των Χανίων είναι ενθαρρυντικά. Από τη μεριά μας έχουμε πάρει τη στρατηγική απόφαση να επενδύσουμε στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού, δεν τον αντιμετωπίζουμε ευκαιριακά», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ δεν παραλείπει να στείλει και μήνυμα εμπιστοσύνης προς την χώρα μας.

«Η Ελλάδα αποτελεί έναν τόπο με τεράστια δυναμική, μια δυναμική που χρειάζεται επενδύσεις για να μπορέσει να απελευθερωθεί. Πιστεύω ότι ανέκαθεν υπήρχε διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ωστόσο, μια σειρά εμποδίων, όπως η γραφειοκρατία, δεν επέτρεψαν σε αρκετές επενδύσεις να πάρουν σάρκα και οστά. Το πιο σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του επενδυτή, να τον κάνεις να νιώσει ασφάλεια. Σε αυτή την κατεύθυνση η χώρα έχει καταβάλει και συνεχίζει να καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια, με πολύ θετικά αποτελέσματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας