Η Gebeco προτείνει την Ελλάδα ως προορισμό περιπέτειας

Η Gebeco ο κορυφαίος οργανωτής ταξιδίων με έμφαση στην εκπαίδευση και την περιπέτεια στις γερμανόφωνες αγορές, προτείνει την Ελλάδα ως έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς περιπέτειας στον κόσμο για το 2019.

Αυτή η πρόταση δεν έγινε τυχαία καθώς η χώρα μας είναι ανάμεσα στους κοντινούς προορισμούς που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης για ταξίδια στο brand ταξιδίων περιπέτειας και εκπαιδευτικών διακοπών της TUI, το 2019, συνεχίζοντας την θετική πορεία κρατήσεων του 2018.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Gebeco, κ. Ury Steinweg, σε εκδήλωση παρουσίασης του νέου προγράμματος της Gebeco, που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο, είπε χαρακτηριστικά ότι οι δημοφιλέστεροι μακρινοί προορισμοί είναι η Κίνα, η Ιαπωνία, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία ενώ η νέα χρονιά χαρακτηρίζεται μέχρι στιγμής από την επιστροφή της Αιγύπτου και της Τουρκίας.

Η χώρα μας ήταν επίσης στους πρωταγωνιστές του 2018, όπως και η Αίγυπτος, η Βρετανία, η Γαλλία, η Κύπρος και η Ιορδανία, ενώ περιζήτητοι μακρινοί προορισμοί ήταν η Ιαπωνία, η Κίνα και η Ν. Αφρική. Η Ιορδανία διπλασίασε τους επισκέπτες της μέσω της Gebeco το 2018 και η Αίγυπτος παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη. Αντίθετα, Κούβα, Ιράν, Μιανμάρ αλλά και Ρωσία είχαν απώλειες.

Στους καταλόγους του 2019, έμφαση δίνεται στις ξεναγήσεις γαστρονομίας στους προορισμούς καθώς και στην ευεξία. Συνολικά εισάγονται 80 νέα προγράμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας