Η Jet2 γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρία που αίρει την υποχρέωση μάσκας για τους επιβάτες στις πτήσεις από το Ην. Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με κατεύθυνση προς δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Άλλες αεροπορικές εταιρίες, όπως η TUI, η British Airways, η Ryanair και η easyJet συνεχίζουν να έχουν σε εφαρμογή κανονισμούς για μάσκα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Έτσι, οι ταξιδιώτες στις πτήσεις της Jet2 δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, παρότι θα χρειαστεί να φορούν μάσκα στα αεροδρόμια και στις επίγειες μεταφορές προς το κατάλυμα, ανάλογα με τους κανονισμούς του προορισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλλαγή αυτή ισχύει αποκλειστικά για τους επιβάτες που πετούν από την Αγγλία και τη Β. Ιρλανδία.

Σε ανακοίνωσή της, η Jet2 αναφέρει ότι παρότι η μάσκα καταργείται ως υποχρέωση των επιβατών κατά τη διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με τις συστάσεις της κυβέρνησης του Ην. Βασιλείου, προτείνεται στους επιβάτες να συνεχίσουν να φορούν μάσκα σε αυτούς τους χώρους και θα χρειαστεί να τις φορούν μετά την άφιξη στον προορισμό.

Για τους επιβάτες που αναχωρούν από τη Σκωτία, συνεχίζει να ισχύει νομοθετική υποχρέωση για μάσκα σε όλους τους επιβάτες άνω των 6 ετών στα αεροδρόμια και στις πτήσεις για ταξίδια προς και από τη χώρα, ακόμη και σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας