Η Juventus Τορίνο εισέρχεται σε μια νέα βιομηχανία και εγκαινιάζει το “J Hotel” προσφέροντας στους fans της Juve μια εξαιρετική εμπειρία.

Αφίσες των αστέρων στους τοίχους, χαλιά όπως ποδοσφαιρικό χλοοτάπητα, Κριστιάνο Ρονάλντο και Σία ως φιλοξενούμενοι. Η Juventus Τορίνο εμφανίζεται σε μια νέα βιομηχανία και εγκαινίασε το πρώτο ξενοδοχείο την περασμένη εβδομάδα.

Το “J Hotel” βρίσκεται στην περιοχή Continasa του Τορίνο, πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο της Juve, και προσφέρει 138 δωμάτια, εκ των οποίων 35 είναι αποκλειστικά για τα αστέρια της Juve.Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε 11.200 τετραγωνικά μέτρα στην καρδιά του “Juve Village“, κοντά στο γήπεδο.

Η Juve θέλει να προσφέρει καταλύματα σε οπαδούς καθώς και επαγγελματίες ταξιδιώτες και άλλους τουρίστες. Οι τιμές για μια νύχτα στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κυμαίνονται μεταξύ 80 και 250 ευρώ, ενώ οι τιμές ανεβαίνουν στα παιχνίδια της Juve.

Εκείνοι που κάνουν κράτηση ένα δωμάτιο του J Hotel έχουν προνομιακή πρόσβαση σε ενδεχόμενη αγορά εισιτηρίων για τους αγώνες του Champions League. Η τιμή περιλαμβάνει επίσης μια επίσκεψη στο Μουσείο Juve, το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους ξένους τουρίστες, οπαδούς της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας