Μια γιορτή γαστρονομίας και κρασιού διοργανώνεται στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου, στην Σαλαμίνα Αττικής.

Στις 5-6 Οκτωβρίου 2019, θα μυήσει τους επισκέπτες στις γεύσεις του νησιού με έναν διαδραστικό και αυθεντικό τρόπο, αυτόν της φιλοξενίας και του φιλέματος.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ
Παραγωγοί, εστιατόρια, συντελεστές της γαστρονομίας του νησιού και προσκεκλημένοι συμμετέχουν σε ένα διήμερο πρόγραμμα δράσεων με σκοπό να παρουσιάσουν το γαστρονομικό πλούτο της Σαλαμίνας!
 

Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις και την ιδιαίτερη στήριξη της CEUCO, διοργανώνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ένα διαδραστικό φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου που θα αναδείξουν τον πολιτισμό, την κουλτούρα, την ιστορία και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σαλαμίνας.Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο στις 18.00 με πολλές εκπλήξεις όπως ομιλία του κ. Μαυροφρύδη και στην συνέχεια θα γίνει διαγωνισμός από τα ΔΙΕΚ, και την παρουσίαση παραδοσιακής – σπιτικής κουζίνας της Σαλαμίνας, φυσικά ένα ξεχωριστό event με live show cooking με θέμα το χταπόδι και λουκουμάδες.

Το φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Ε.Ο.Τ., Περιφέρεια Αττικής, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων Π.Ο.Ε.Σ.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας