Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), έδωσε και φέτος δυναμικά το παρών στην 7η έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show ως Digital Signage Partner. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 15-18 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας και προσέλκυσε χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου και αρχιτέκτονες. Με την παρουσία της στην έκθεση η LG είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες του απόλυτα εξειδικευμένου και premium τουριστικού event, τα νέα ξενοδοχειακά προϊόντα και τις λύσεις που συμβάλουν στην ανάπτυξη και την βελτιστοποίηση του προϊόντος τους και των υπηρεσιών τους.

Στη φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show παρευρέθηκαν ξενοδόχοι και επαγγελματίες του τουρισμού από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι για ακόμη μια χρονιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξειδικευμένες λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG στο από κοινού περίπτερο LG – IKUSI. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν από κοντά για τη σειρά LG OLED Hotel TVs που διαθέτει πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Direct για In-room υπηρεσίες Digital Concierge, καθώς και τις digital signage λύσεις της εταιρείας για ξενοδοχειακές εφαρμογές όπως την μοναδική στην αγορά 86″ Ultra Stretch οθόνη της LG. Παράλληλα, στο κοινό περίπτερο της LG με την IDComs, τον επίσημο “integrator” για τις υπηρεσίες της Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric της LG, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για το ΙΚUSI flow, το πρώτο IPTV «έξυπνο» κέντρο λήψης και επεξεργασίας σημάτων για τηλεοράσεις, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της LG και της IKUSI στα ξενοδοχειακά συστήματα. Οι μοναδικές digital signage λύσεις της LG ήταν τοποθετημένες σε όλους τους χώρους της έκθεσης, προσφέροντας στους επισκέπτες αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας.

Το 100% Hotel Show αποτελεί το premium εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους και Villa Owners και για ακόμα μία χρονιά προσκάλεσε τους επαγγελματίες του κλάδου και το κοινό που θέλει να επενδύσει στην Ξενοδοχειακή Αγορά, να συναντήσουν τις κορυφαίες εταιρείες με ξενοδοχειακές λύσεις, όπως η LG και το τμήμα Business Solutions, και να συμμετέχουν στις δωρεάν δράσεις που αφορούν την Ελληνική Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας