Η λήξη του μουντιάλ θα αυξήσει τις κρατήσεις

Όλος ο κόσμος περιμένει την λήξη του μουντιάλ καθώς η προσήλωση χιλιάδων κόσμου στο party του ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει πτώση στις κρατήσεις Βρετανών τουριστών με τις βρετανικές επιχειρήσεις της Βρετανίας να αναμένουν αυξήσεις των κρατήσεων από την Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά εξαιτίας της ελλιπούς ζήτησης, οι τουριστικές επιχειρήσεις έριξαν τις τιμές, και εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες κρατήσεων αλλά καθυστερήσεις αφού προβλέπεται να πραγματοποιηθούν μετά τη λήξη του Μουντιάλ ενώ οι επιτυχίες της Αγγλικής ομάδας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, επηρέασαν αρνητικά τις κρατήσεις διακοπών την περίοδο αυτή.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η ταξιδιωτική σελίδα σύγκρισης τιμών Icelolly.com καταγράφει μείωση του όγκου αναζητήσεων από Βρετανούς, μετά από την αποκορύφωση που είχε σημειωθεί την εβδομάδα πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής Μάρκετινγκ της σελίδας, Ross Matthews, η εκτίμηση για τον ακριβή αντίκτυπο που είχε ο καλός καιρός στη ζήτηση για ταξίδια ήταν δυσκολότερη από του ποδοσφαίρου.

Στην Google UK εκτιμούν ότι ο συνδυασμός των 2 συγκυριών είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του ενδιαφέροντος για ταξίδια στην έναρξη της περιόδου κρατήσεων τελευταίας στιγμής.

Επίσης, η GfK κατέγραψε αποκορύφωση της ζήτησης για διακοπές πριν τον πρώτο αγώνα της Αγγλίας στις 18 Ιουνίου και στη συνέχεια απότομη μείωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας