Η METIS

Η METIS συμμετείχε στο 4ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα «Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ναυτιλία» που έλαβε χώρα την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων του κλάδου της ναυτιλίας και του ελληνικού και διεθνούς επιχειρείν.

Η METISΟ Μιχάλης Κωνσταντινίδης, CEO της METIS, του πολυτιμότερου virtual συνεργάτη κάθε ναυτιλιακής εταιρείας, συμμετείχε στην ενότητα με θέμα «Ψηφιακή Επανάσταση και Ναυτιλία», την οποία διεύθυνε ο Χρήστος Δόγας, Διευθυντής της Ναυτεμπορικής, όπου τοποθετήθηκε σχετικά με την επιρροή των νέων τεχνολογιών στην εξέλιξη του κλάδου της ναυτιλίας.

Κεντρικό θέμα της ενότητας ήταν η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη των τελευταίων ετών στον κλάδο της ναυτιλίας. Στη τοποθέτησή του, ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε πως βρισκόμαστε προ των πυλών της 4ης επανάστασης, του ψηφιακού μετασχηματισμού της παγκόσμιας ναυτιλίας, σημειώνοντας πως ο κλάδος της ναυτιλίας καθυστέρησε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η METIS αποτελεί την πρώτη εταιρεία του κλάδου που έθεσε στην υπηρεσία των ναυτιλιακών επιχειρήσεων τη τεχνητή νοημοσύνη, ενώ το καινοτόμο σύστημα της παρέχει real time, 24/7 ενημέρωση για την κατάσταση του στόλου της κάθε εταιρείας, χωρίς καμία παρέμβαση του προσωπικού. 

Έτσι αποτελεί τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο ώστε κάθε ναυτιλιακή εταιρεία να παρακολουθεί εξ αποστάσεως όλα της τα πλοία, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας