Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον αθλητικό τουρισμό

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει εμπράκτως τον αθλητικό τουρισμό διοργανώνοντας για 7η συνεχόμενη χρονιά τον «Faethon Olympus Marathon».

Για 7η συνεχόμενη εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο βρέθηκαν στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας για να τρέξουν στο βουνό των «Θεών» του Ολύμπου και να δουν την μοναδική ομορφιά του με τον π. Αντιπεριφερειάρχη και εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού κ. Θανάση Παιδή όχι μόνο να δίνει το παρόν αλλά και να συμμετέχει στη διαδρομή των 14 χιλιομέτρων.

Μετά το τέλος του αγώνα σε σύντομο χαιρετισμό ο κ. Θανάσης Παιδής ανέφερε:

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στηρίζει από την πρώτη στιγμή, από τον πρώτο χρόνο, αυτό τον σημαντικό αγώνα που έχει γίνει πλέον διεθνής.

Ξεκινήσαμε την πρώτη χρονιά με 100 περίπου συμμετοχές, για έχουμε σήμερα 700 συμμέτοχες και μάλιστα,με την παρουσία σημαντικών αθλητών από το εξωτερικό. Είναι αθλητές που διαφημίζουν την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο με την παρουσία τους Faethon Olympus Marathon και γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Faethon Olympus Marathon, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Αθλητικό τουρισμό, καθώς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και είναι κάτι που το κάνουμε στην πράξη αφού η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει συνδιοργανώσει εκατοντάδες αθλητικές εκδηλώσεις πανελλήνιου αλλά και διεθνούς βεληνεκούς, γεγονός την κάνει πρωταθλήτρια στον αθλητικό τουρισμό. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, που συμμετείχαν και στις τρεις διαδρομές του αγώνα, FAETHON OLYMPUS MARATHON, Rupicarpa, Faethon Trail αλλά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εθελοντές και τους χορηγούς συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτός ο αγώνας» τόνισε ο κ. Θανάσης Παιδής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας