Η Praktiker Hellas, διοργάνωσε το Σάββατο 22/06, στο κατάστημα της Παλλήνης την Ημέρα Ποδηλάτου. Από τις 10:00 έως τις 15:00, εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποδηλατικές δραστηριότητες και να απολαύσουν μοναδικές προσφορές.

Οι μικροί μας φίλοι, έπαιξαν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα «Run baby run«. Παράλληλα, στο ειδικό «Παιδικό Συνεργείο Ποδηλάτων», έμαθαν τα πάντα για τα αξεσουάρ (φρένα, λάστιχα, αλυσίδα, κράνος, φώτα, ανακλαστήρες) που χρειάζονται κάθε φορά που ανεβαίνουν στο ποδήλατο, τη σωστή λειτουργία, καθώς και τον σημαντικό ρόλο που παίζει η συντήρησή του στην οδική ασφάλεια.

Επίσης, οι παραβρισκόμενοι μέσω του «YourPhotoBooth«, αποθανάτισαν μοναδικά στιγμιότυπα από την ημέρα και μάλιστα τα παιδιά, μπορούσαν να εμπλουτίσουν το σκηνικό της φωτογράφισης, φορώντας πρωτότυπα αξεσουάρ, όπως καπέλα, αστεία γυαλιά, καρδούλες, μουστάκια, παπιγιόν, κάτι που τελικά έγινε η αφορμή για να μετατραπεί σε μία πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα που τους παρέσυρε όλους και χάρισε αξέχαστες στιγμές γέλιου.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά δώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας