Η Πρεσβεία του Λιβάνου στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου

Η Πρεσβεία του Λιβάνου στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και ΟίνουΗ Πρεσβεία του Λιβάνου θα συμμετέχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου, «Η Ευρώπη των γεύσεων-Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία» αλλά και στην παράλληλη έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου που θα πραγματοποιηθούν 19-21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο.

Πιο αναλυτικά η Α.Ε. κα. Dona Barakat Πρέσβης του Λιβάνου στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της Mact Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο στην Πρεσβεία του Λιβάνου, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας της να συμμετάσχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας με τίτλο, «Η Ευρώπη Των Γεύσεων – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία», και της παράλληλης Έκθεσης Τουρισμού – Πολιτισμού – Γαστρονομίας και Οίνου.

Το Συνέδριο και η Έκθεση διοργανώνονται από την Mact Media Group και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της Ισπανίας, και είναι αυτή που με επιτυχία διεκδίκησε και το έφερε φέτος στην Ελλάδα.

Η Εξοχοτάτη Πρέσβης του Λιβάνου κα. Dona Barakat, εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της γαστρονομίας, και δήλωσε την συμμετοχή της Πρεσβείας με σημαντικές εταιρίες από το Λίβανο ώστε να προβάλει την λιβανέζικη γαστρονομία, τον τουριστικό προορισμό του Λιβάνου, στους συνέδρους και επισκέπτες.

Η πρέσβης του Λιβάνου συνοδευόμενη από Αντιπροσωπεία Λιβανέζων επαγγελματιών που θα έρθει ειδικά στην Ελλάδα τις μέρες αυτές, θα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας και Εκδηλώσεων, που με την ευκαιρία του Συνεδρίου, οργανώνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Mact Media Group κ. Γιώργος Καραχρήστος, ανταποκρίθηκε δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Έκθεση η συμμετοχή του Λιβάνου και διαβεβαίωσε την κα. Πρέσβη αφενός για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας της και για την αναφορά της στις ενέργειες δημοσιοποίησης του Συνεδρίου και της Έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας