Οι πτήσεις της Ryanair τώρα σε κράτηση μέσω UATP

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την UATP, τη διεθνή λύση για ταξιδιωτικές πληρωμές επιχειρήσεων, παρέχοντας στους corporate πελάτες της ακόμα περισσότερους τρόπους να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να κάνουν κρατήσεις για business ή για ταξίδια αναψυχής έως και τον Οκτώβριο του 2019, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, και να επωφελούνται από το πρόγραμμα «Always Getting Better», το οποίο περιλαμβάνει:

  • Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει την διαφορά +5 ευρώ στον λογαριασμό σας My Ryanair.
  • Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% των πτήσεων μας θα είναι στην ώρα τους.
  • Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25 ευρώ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά.
  • Πτήσεις με ανταπόκριση στην Ρώμη, Μιλάνο και Πόρτο με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν.
  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit.

Ο Robin Kiely, υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ryanair δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώσουμε ότι τώρα δεχόμαστε τις UATP corporate cards, παρέχοντας στους πελάτες business ακόμα περισσότερους τρόπους να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Με την διεθνή αποδοχή της UATP corporate card, καθίσταται πιο απλό και ελκυστικό για τους διεθνείς μας corporate πελάτες να κάνουν κράτηση τις πτήσεις τους».

Ο Wendy Ward, Vice President, Marketing and Communications της UATP ανέφερε:

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Ryanair με την αποδοχή της UATP, τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής των corporate πελατών τους. Η Ryanair είναι ένας στρατηγικός παίκτης για το Δίκτυο και η αποδοχή της UATP σε όλα τα κανάλια είναι ένα πλεονέκτημα για όλους τους corporate πελάτες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας