Η Qatar Airways ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την China Southern Airlines, η οποία πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο. Και οι δύο αεροπορικές εταιρείες θα επωφεληθούν από τη συμφωνία ενισχύοντας τη συνεργασία τους καθώς η Qatar Airways απέκτησε το 5% της China Southern Airlines τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι επιβάτες της China Southern Airlines θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις της Qatar Airways μεταξύ Γκουανγκζού-Ντόχα, και Πεκίνο-Ντόχα, με μία στάση σε περισσότερους από 80 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αφρική.

Ο διευθύνων σύμβουλος της  Qatar Airways, Ακμπάρ Αλ Μπέικερ, ανέφερε ότι τον Δεκέμβριο του 2018, οπότε και είχαν ανακοινώσει την επένδυσή τους στην China Southern Airlines, γνώριζε τις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών. Η συμφωνία θα βοηθήσει στην αξιοποίηση των συμπληρωματικών πλεονεκτημάτων και των πόρων και θα ωφελήσουν περαιτέρω τις αεροπορικές εταιρείες.

Αυτό θα βοηθήσει στην περαιτέρω εμβάθυνση της σχέσης συνεργασίας μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών και θα ενισχύσει τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες για τους επιβάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2003, η Qatar Airways ξεκίνησε να πετά για πρώτη φορά στην Κίνα με προορισμό τη Σαγκάη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας