Η QBI μετονομάζεται σε Granarolo Hellas

H QBI μετονομάζεται σε Granarolo Hellas, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό τη διεύρυνση της παρουσίας του Ιταλικού Ομίλου στην Ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα σε Granarolo Hellas μετονομάζεται η εταιρεία διανομής Quality Brands International (QBI). Η μετονομασία – στην προοπτική και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οποίας επενδύει συστηματικά – αλλά ταυτόχρονα και τη δυναμική του είσοδο στην Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Granarolo απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της QBI τον Μάϊο του 2017, συγκεντρώνοντας κάτω από μια ενιαία επιχειρηματική στέγη όλες τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα, στην οποία είναι παρών για περισσότερα από 12 χρόνια. Η αποδοχή των προϊόντων Granarolo από τους Έλληνες καταναλωτές ενισχύεται συνεχώς και η συμβολή της QBI σ’ αυτή την εξέλιξη ήταν και θα παραμείνει καθοριστική, βασιζόμενη ασφαλώς και στην εμπειρία του έτερου μετόχου της, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας διανομής τυροκομικών προϊόντων ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε.

Η Granarolo Hellas θα συνεχίσει να προωθεί τα καλύτερα «made in Italy» προϊόντα διατροφής στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, που συνδυάζονται με τη μοναδική παράδοση και την τεχνογνωσία του Ομίλου Granarolo.

Σχετικά με τον Όμιλο Granarolo

Ο όμιλος Granarolo, ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς  ομίλους στην Ιταλία περιλαμβάνει δύο διαφορετικά και αλληλοσυμπληρούμενα μέρη: μια κοινοπραξία γαλακτοπαραγωγών – Granlatte – που δραστηριοποιείται στον τομέα της γεωργίας και στη συλλογή της πρώτης ύλης και μια ανώνυμη εταιρεία – Granarolo SpA – η οποία επεξεργάζεται και πωλεί το γάλα που παράγεται σε 18 εγκαταστάσεις σε όλη την Ιταλία, 2 εγκαταστάσεις στη Γαλλία, 3 στη Βραζιλία, 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1 στη Νέα Ζηλανδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας