Η Renaissance Hotels στην Πολωνία

Η Renaissance Hotels, ανακοίνωσε στις 10 Μαΐου, την δημιουργία του Renaissance Warsaw Airport Hotel επένδυση που σηματοδοτεί την είσοδό της στην Πολωνία ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερη την θέση της στη ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Η Renaissance Hotels, μέλος του ομίλου Marriott International, σχεδιάζει τη δημιουργία 16 ξενοδοχείων στους επόμενους 12 μήνες διεθνώς, επιδιώκοντας να αλλάξει εξ ολοκλήρου την εμπειρία στα ξενοδοχεία των αεροδρομίων και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον George Fleck, Υπεύθυνο Marketing της Renaissance Hotels η παρουσία της εταιρείας στην Πολωνία είναι μια μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη της και δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη στιγμή:

«Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια απαιτούν συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο, παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία για να αναδιαμορφωθούν τα ξενοδοχεία των αεροδρομίων και να αλλάξουν μέσω ενός πιο έξυπνου, δραματικού design φτάνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο βλέμμα του επισκέπτη. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την δημιουργία του Renaissance Warsaw Airport Hotel, του οποίου το design συνδέεται άμεσα με τα Evening Bar Rituals και προσφέρουν μια ανοιχτή πρόσκληση για μια εμπειρία που κανείς δεν περιμένει στα ταξίδια του».

Το νέο αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στην ιδανικότερη τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο αλλά και τα γύρω επιχειρηματικά κέντρα, και απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Βαρσοβίας. Το ξενοδοχείο προσφέρει 225 δωμάτια και σουίτες μοναδικής αισθητικής, των οποίων η διακόσμηση εμπνευσμένη από τη σύγχρονη τέχνη και αποτελούνται από έργα τέχνης της Polish Poster Gallery.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας