Οι Ρώσοι επιλέγουν Ελλάδα και το Φθινόπωρο

Οι Ρώσοι επιλέγουν Ελλάδα και το Φθινόπωρο με την Κρήτη, τη Ρόδος και την Κέρκυρα να είναι οι πρώτες επιλογές για τις διακοπές τους και μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ένωση ρώσων tour operator, ΑΤΟR, η ζήτηση για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στην Ελλάδα είναι εντός των προσδοκιών των τουρ οπερέιτορ και κρίνονται ικανοποιητικές για τις παρούσες συνθήκες, δεδομένων των διακυμάνσεων της ισοτιμίας του ρουβλίου.

Στοιχεία από διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων της Ρωσίας δείχνουν, σύμφωνα με την ΑΤΟR, ότι η χώρα μας τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου είχε ρεκόρ μείωσης  τιμών για ταξίδια στα τέλη Σεπτεμβρίου, με τις τιμές να πέφτουν κατά 34% σε σύγκριση με τις αντίστοιχες για τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι Ρώσοι που προτιμούν Ελλάδα το φθινόπωρο, επισημαίνει ο ANEX Tour, είναι είτε νεαρής ηλικίας (25-30 ετών) είτε ζευγάρια χωρίς παιδιά. Μέση διάρκεια είναι οι 7-10 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων στο πρότυπο ΒΒ.

Οι νεαρές ηλικίες προτιμούν Μάλια, Σταλίδα, Χερσόνησο και οι οικογένειες Ρέθυμνο, Πάνορμο και Γούβες. Δημοφιλείς είναι και ο Άγιος Νικόλαος και η Ιεράπετρα.

Άλλωστε, η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα είναι οι 3 κορυφαίοι προορισμοί για αυτό το φθινόπωρο, εξαιτίας των ανεπτυγμένων υποδομών τους, της ποικιλίας ξενοδοχείων τους, των χαμηλών τιμών και των καλών καιρικών συνθηκών που επιτρέπουν τα μπάνια, τονίζουν οι ρώσοι τουρ οπερέιτορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας