Η Silkair συγχωνεύεται με τη Singapore Airlines

Η Silkair , συγχωνεύεται με την Singapore Airlines και αναβαθμίζει τα προϊόντα καμπίνας των επιβατών της ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το πολύχρονο πρόγραμμα που προβλέπει τη συγχώνευση της με την εταιρεία.

Η SilkAir είναι η περιφερειακή εταιρεία της Singapore Airlines, με τον στόλο 11 αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus A320 και 22 Boeing 737-800 και 737 MAX 8 ενώ η εταιρεία σκοπεύει να διαχειρίζεται στο μέλλον μόνο αεροσκάφη 737, και να εξυπηρετεί 49 προορισμούς σε 16 χώρες.

Η εν λόγω συγχώνευση αποτελεί μια επένδυση άνω των $100εκ. που καλύπτει την αντικατάσταση των καθισμάτων της Διακεκριμένης Θέσης με καθίσματα-κρεβάτια, και την τοποθέτηση συστήματος ψυχαγωγίας στην πλάτη των καθισμάτων της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης. Η επένδυση αποσκοπεί στην εναρμόνιση της SilkAir με το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει το δίκτυο του Ομίλου της Singapore Airlines με την αναβάθμιση να ξεκινάει το 2020 λόγω του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή των προϊόντων από τους προμηθευτές αλλά και την απόκτηση πιστοποίησης. Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί όταν τα νέα προϊόντα θα έχουν τοποθετηθεί σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αεροσκαφών.

Όπως αναφέρει ο CEO της SIA κ. Goh Choon Phong:

«Η Singapore Airlines διανύει τον πρώτο χρόνο ενός τριετούς προγράμματος αλλαγής και η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην προετοιμασία του Ομίλου για ένα δυνατότερο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας