Η ανανεωμένη εφαρμογή της Singapore Airlines στοχεύει στην ενίσχυση της εμπειρίας των πελατών της. Η Singapore Airlines λανσάρει εκ νέου την εφαρμογή για κινητά έχοντας προσθέσει νέα χαρακτηριστικά για να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη. Ο αερομεταφορέας ανέφερε ότι η νέα εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για ταχύτερη απόδοση και βελτιωμένη χρηστικότητα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, εισάγει νέα χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους πελάτες “μια απρόσκοπτη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία“.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε από την αρχή με βάση μια νέα τεχνολογική αρχιτεκτονική.

Η εταιρία δήλωσε ότι προσφέρει στους πελάτες “σημαντικά βελτιωμένες κρατήσεις και καλύτερη ροή κατά το check-in, βελτιώνοντας το χρόνο συναλλαγών έως και 60%“.

Ο Campbell Wilson, ανώτερος αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ, δήλωσε:

Η Singapore Airlines επενδύει σε μεγάλο βαθμό για να ενισχύσει τις ψηφιακές της δυνατότητες. Με νέα σχεδιαστικά περιβάλλοντα χρήστη και με την προσέλκυση ταλαντούχων προγραμματιστών και πελατών, εργαζόμαστε για την παροχή ταχύτερων και πιο πελατοκεντρικών προϊόντων και υπηρεσιών για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας”.

Ενώ προσέθεσε ότι: “Η νέα εφαρμογή μας ακολουθεί πολλές άλλες πρωτοβουλίες ψηφιακής καινοτομίας, όπως το KrisPay, το πρώτο παγκοσμίου φήμης πορτοφόλι και τον προοδευτικό επανασχεδιασμό του ιστοτόπου μας αλλά και της υποκείμενης αρχιτεκτονικής του. Οι βελτιώσεις στην εφαρμογή μας για κινητά δεν θα σταματήσουν εδώ και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε τις προσπάθειές μας για να προσθέσουμε αξία στην εμπειρία των πελατών μας”.

Οι νέες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν:

  • Capture & Discover”: μια νέα λειτουργία αναζήτησης που χρησιμοποιεί την αναγνώριση εικόνων καθώς και την επεξεργασία ομιλίας και φυσικής γλώσσας για να προσδιορίσει την πρόθεση του χρήστη, να την αντιστοιχίσει σε έναν προορισμό της Singapore Airlines και να παρουσιάσει το σχετικό περιεχόμενο προορισμού και τις τιμές των ναύλων.
  • TranslationAssistant“: μια λειτουργία που χρησιμοποιεί τη γλωσσική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο με φωνή για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να επικοινωνούν καλύτερα όταν είναι στο εξωτερικό.
  • «MeasureYourBaggage»: βοηθά τους ταξιδιώτες να προσδιορίσουν αν το μέγεθος της τσάντας τους είναι εντός των ορίων των αποσκευών.

Μεταξύ των πολλών βελτιώσεων της υπάρχουσας λειτουργικότητας, οι πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο όπως οι λεπτομέρειες πύλης επιβίβασης, ο καιρός, το νόμισμα του προορισμού και οι πληροφορίες αποσκευών έχουν προστεθεί στη λειτουργία “MyTrips“.

Η νέα εφαρμογή διαθέτει επίσης βελτιωμένες λειτουργίες ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης, όπως εκτεταμένη πρόσβαση στο περιοδικό e-Library και σε εφημερίδες με βάση το επίπεδο συμμετοχής του KrisFlyer, καθώς και μια νέα λειτουργία αναζήτησης και φιλτραρίσματος που επιτρέπει ευκολότερη περιήγηση στο περιεχόμενο της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης και του καταλόγου KrisWorld.

Η εφαρμογή συνεχίζει να επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν σελιδοδείκτες με τις ταινίες τους, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν στις επόμενες πτήσεις με τα συστήματα ψυχαγωγίας κατά την πτήση.

Επίσης, διαθέτει βελτιώσεις, όπως ένα νέο πίνακα εργαλείων του λογαριασμού KrisFlyer και την εισαγωγή της λειτουργίας “Εισερχόμενα”, η οποία αποθηκεύει ειδοποιήσεις push καθώς και μηνύματα KrisFlyer για εύκολη αναφορά.

Για χρήστες Android, η νέα εφαρμογή κυκλοφορεί προοδευτικά μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2019, ενώ οι χρήστες του iOS μπορούν να κάνουν λήψη της νέας εφαρμογής από το AppStore τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας