Το ΥΠΑΑΤ στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο γαστρονομίας και οίνου

Ο Δήμος Θήβας συμμετέχει ενεργά στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου και στην έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου που θα πραγματοποιηθεί 19-21/10 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πιο αναλυτικά στα πλαίσια των συνεργασιών εν όψη του 16ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Γαστρονομίας και Οίνου ο Γενικός Διευθυντής της Mact Media Group κ. Γεώργιος Καραχρήστος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θήβας κ. Σπυρίδων Νικολάου όπου οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων στο συνέδριο και την έκθεση.

Το συνέδριο και η έκθεση διοργανώνονται από την Mact Media Group και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

Μέσα από τις σημαντικές δραστηριότητες για την προβολή του Δήμου Θηβαίων θα συμβάλουμε με την επίσκεψη, αντιπροσωπίας συνέδρων στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας και εκδηλώσεων εν όψη του συνεδρίου – έκθεσης , στο δήμο Θηβαίων και στο νέο μουσείο της Θήβας.

Το Υπουργείο Τουρισμού και η Γενική Γραμματέας κα. Ευρυδίκη Κουρνέτα πρότεινε να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα των επισκέψεων σε όλη την Ελλάδα την περιοχή της Θήβας και το νέο μουσείο της όπου έγινε αποδεκτή από τον Γ. Διευθυντή της Mact Media Group κ. Γεώργιο Καραχρήστο και τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπυρίδων Νικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας