Μπορεί να φαντάζει και ενδεχομένως να ακούγεται ως τετριμμένο, εντούτοις όμως η διεξαγωγή της διεθνούς έκθεσης Xenia 2017 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σηματοδοτώντας μια δυναμική επάνοδο στο εκθεσιακό στερέωμα, και δη σε ό,τι αφορά τα premium εκθεσιακά γεγονότα που αφορούν τόσο τους  ξενοδόχους, όσο και τους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Εντυπωσιακά μεγέθη και έντονο ενδιαφέρον απότους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς

Οι insiders της εκθεσιακής αγοράς σε διεθνές επίπεδο ισχυρίζονται πως μπορεί να έχουν αναπτυχθεί αναρίθμητοι δείκτες και KPIs γύρω από αυτήν, ωστόσο υπάρχει μια αλάνθαστη σταθερά που κρίνει εάν ένα εκθεσιακό event κρίνεται πετυχημένο ή μη. Πρόκειται για τον βαθμό ικανοποίησης των ίδιων των εκθετών, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει μια επένδυση για τη συμμετοχή τους εκεί.

“Η διεθνής έκθεση Xenia 2017, κατάφερε, αυτή τη φορά υπό τη διοργανωτική καθοδήγηση της Forum ΑΕ, να αποτελέσει το κεντρικό σημείο αναφοράς της εγχώριας (και όχι μόνο) τουριστικής βιομηχανίας..”

Όταν αυτός αποδειχθεί πως κινείται σε πρωτόγνωρα υψηλά επίπεδα, ενώ την ίδια στιγμή πλαισιώνεται με αντίστοιχα μεγέθη που σχετίζονται με την παρουσία των επισκεπτών, τότε είναι σίγουρο πως κάτι επιτυχημένο όσο και αποδοτικό έχει διεξαχθεί! Αυτή είναι και η πραγματικότητα που αφορά τη διεθνή έκθεση Xenia 2017, η οποία κατάφερε, αυτή τη φορά υπό τη διοργανωτική καθοδήγηση της Forum ΑΕ, να αποτελέσει το κεντρικό σημείο αναφοράς της εγχώριας (και όχι μόνο) τουριστικής βιομηχανίας.

xenia '17

Από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2017, τα εκθεσιακά hall του Metropolitan Expo είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν χιλιάδες επισκέπτες-επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται σε κάθε έκφανση της τουριστικής αγοράς: Από τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα καταλύματα και τα τουριστικά γραφεία, μέχρι τους αρχιτέκτονες, διακοσμητές, F&B managers, executive chef κ.ο.κ. Εκεί, οι 500 και πλέον εκθέτες είχαν τη δυνατότητα να τους ενημερώσουν, επιδείξουν και παρουσιάσουν από ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, μέχρι εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

xenia '17Την ίδια στιγμή, οι προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσουν και ενημερώσουν σχετικά με τα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως οι εταιρείες που συμμετείχαν στην Xenia 2017 προέρχονταν απ’ ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν την κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία ξενοδοχείων, ξενώνων, ενοικιαζόμενων δωματίων και camping.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας