Η Zeus International η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων ενισχύει το τμήμα πωλήσεών της.

Η Zeus International η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων ενισχύει το τμήμα πωλήσεών της.

Αναλυτικά η εταιρεία ανακοινώνει την αναδιοργάνωση του κεντρικού τμήματος πωλήσεων των ξενοδοχείων της μέσω της αναβάθμισης υπαρχόντων στελεχών αλλά και της ένταξης νέων και καταξιωμένων ισχυροποιώντας την υπάρχουσα ομάδα της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Κάτσος από Sales Director των City Hotels αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Director of Sales Strategy & Yield για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Ο κ. Κάτσος αποτελεί σημαντικό στέλεχος για τη Zeus International, με αξιοσημείωτη συνεισφορά στην εταιρεία και στη μέχρι τώρα πορεία της. Διαθέτει συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο έχοντας εργαστεί ως επικεφαλής στον τομέα των πωλήσεων μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων. Είναι κάτοχος Master στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η κα. Βικτώρια Λυγίζου, ένα από τα βασικά στελέχη των πωλήσεων της Zeus International, από Sales Director των Resorts αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Director of Sales Leisure για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Η κα. Λυγίζου έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του τουρισμού, έχοντας υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις πωλήσεων και management στην ξενοδοχειακή αγορά. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Frederick στην Κύπρο στο τμήμα των Επιχειρηματικών Σπουδών.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης του τμήματος πωλήσεων, η Zeus International ανακοινώνει επίσης την έναρξη συνεργασίας της με την κα. Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου, η οποία θα αναλάβει Director of Sales Corporate & MICE σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου και θα πλαισιώσει με την πολύτιμη εμπειρία της το τμήμα.

Η κα. Βασιλοπούλου διαθέτει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο Hotel Sales Management και στο Conferences & Events Industry, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία hotel brands στην Ελλάδα, την Ελβετία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ομάν και έχοντας λάβει διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις για την επιτυχή πορεία της ως Director of Sales σε αλυσίδες όπως Le Royal Meridien, St. Regis και Radisson Blu. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αθήνας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων με Bachelor Degree στην Οργάνωση & Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας