Ο οδηγός ψυχαγωγίας της  Emirates (IFE) θα παρουσιάσει ένα ειδικό εξώφυλλο τέχνης που δημιουργήθηκε από τον Abdulla Lutfi, έναν καλλιτέχνη ειδικών αναγκών από τα Εμιράτα που εκπροσωπεί το  στούντιο Mawaheb from Beautiful People.

To Mawaheb, που σημαίνει «ταλέντο» στα αραβικά, είναι ένα στούντιο τέχνης με έδρα το Ντουμπάι για ενήλικες με ειδικές ανάγκες.

Ο Abdulla συνεργάστηκε στενά με την ομάδα IFE για να δημιουργήσει το εξώφυλλο του περιοδικού για την Emirates αποτυπώνοντας μια ζωντανή απεικόνιση πτήσης με πελάτες που έχουν συντονιστεί σε διαφορετικά κανάλια, στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας Ice της αεροπορικής εταιρείας.

«Για να ζωντανέψουμε αυτό το εξώφυλλο, πραγματοποιήσαμε μια σύντομη συνάντηση ενημέρωσης όπου έκανα ένα πολύ τραχύ σκίτσο για να εξηγήσω τι οραματιστήκαμε. Είναι μεγαλοφυές το πως κατάφερε να μεταμορφώσει μια τόσο σύντομη περιγραφή τόσο εκπληκτικά. Ο Abdulla κατάφερε να φανταστεί αυτό που θέλαμε και να προσθέσει πολλά περισσότερα. Ήταν χαρά να συνεργαστούμε με τον Abdulla και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα«, Δήλωσε ο Patrick Brannelly, Αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Emirates – Customer Experience.

Ο Abdulla Lutfi εκπαιδεύτηκε και ανέπτυξε το καλλιτεχνικό του στυλ τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ένας καλλιτέχνης στο φάσμα του αυτισμού, με τα διακριτά του ασπρόμαυρα σχέδια να  έχουν συνήθως μια υπερβολική και χιουμοριστική ματιά στην καθημερινή ζωή των Εμιράτων.

Παρά την νεαρή του ηλικία, ο Abdulla είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης με ήδη μια ξεχωριστή ατομική έκθεση με  εργαστήρια σχεδίασης και επιδείξεις σε σχολεία και εταιρικές εκδηλώσεις. Έχει εκπληρώσει πολλά έργα σε ξενοδοχεία, τράπεζες καθώς και μια ειδική έκθεση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Ο Αμπντούλα έχει επίσης εικονογραφήσει ένα παιδικό βιβλίο ζωγραφικής που του ανέθεσε η Πρεσβεία των ΗΑΕ στην Ουάσινγκτον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας