Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου διοργανώνει τους δρομικούς Αγώνες «Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας» και «Kallithea Night Run».

Eιδικότερα, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου διοργανώνεται για 2η χρονιά ο Ημιμαραθώνιος της Καλλιθέας στην Πλατεία Νερού, που αποτελεί ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενώ το Σάββατο 24 Οκτωβρίου ο Φιλαθλητικός Σύλλογος διοργανώνει για 6η χρονιά το νυχτερινό αθλητικό δρώμενο, «Kallithea Night Run» στην Πλατεία Τζιτζιφιών.

Όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων, AIMS International και την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού, IAAF.

Οι διεθνείς συμμετοχές αθλητών και αθλητριών στις συγκεκριμένες διοργανώσεις αλλά και ένας σημαντικός αριθμός εθελοντών καθιστούν τους αγώνες διεθνείς προορισμούς με σημαντικά οφέλη τόσο για την τοπική κοινωνία της Καλλιθέας και των όμορων Δήμων όσο και εν γένει των Δήμων της Νότιας Αττικής.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσονται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Ιδιαιτέρως σημαντικό στοιχείο του αγώνα είναι ο φιλανθρωπικός του χαρακτήρας. Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου θα διαθέσει τα έσοδα από τις συμμετοχές για την ενίσχυση κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας