ΙΝΣΕΤΕ – Cornell University: Στρατηγική συνεργασία

Την  στρατηγική τους συνεργασία συνεχίζουν το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) μέσω του SETE Training  και το κορυφαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Cornell University, προσφέροντας εκ νέου, πρόσβαση στα online προγράμματα του πανεπιστημίου αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού.

Έπειτα από τον πρώτο κύκλο προγραμμάτων κατά τον οποίο 100 επαγγελματίες του τουριστικού τομέα είχαν τη δυνατότητα, από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Ιανουάριο του 2018 να παρακολουθήσουν μαθήματα του eCornell.

Η εν λόγω συνεργασία χαίρει την στήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα που αναγνωρίζει το σημαντικό έργο του ΙΝΣΕΤΕ στην εκπαίδευση των επαγγελματιών, στον τομέα της φιλοξενίας και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, συνεισφέρει σε αυτή τη συνεργασία, προσφέροντας, σε νέους συμμετέχοντες στα προγράμματα, επιπλέον έκπτωση για τα πρώτα 30.

Οι ενδιαφερόμενοι, μετά την έγκριση συμμετοχής τους θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από τα 148 διαθέσιμα μαθήματα, που περιλαμβάνονται στις ενότητες: Hospitality and Foodservice Management Courses, Financial Management Courses, Human Resources Courses, Sales Leadership Courses, Project Leadership and Systems Design Course, Leadership and Strategic Management Courses και Marketing Courses.

Τα προγράμματα, είναι σχεδιασμένα από τους καθηγητές του πανεπιστημίου Cornell ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, είναι 100% online, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα του σύγχρονου επαγγελματία και σε συνδυασμό με το μειωμένο κόστος συμμετοχής, δίνουν σε όλους τους επαγγελματίες ευκολότερη πρόσβαση στην υψηλότερου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας