Ινστιτούτο Ανάπτυξης

Εκλέχθηκε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.), με Πρόεδρο τον έγκριτο δημοσιογράφο Θανάση Παπανδρόπουλο.

Ο κος Παπανδρόπουλος στην πρώτη εκδήλωση και κοπή πίτας του ΙΝΑΔΕ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Ινστιτούτο για την ανάδειξη του ρόλου της χώρας μας με έμφαση την Δυτική Ελλάδα και του οράματος της Ευρωπαϊκής Ιδέας.

Ηχηρά νέα ονόματα συμμετέχουν και εμπλουτίζουν το ΙΝΑΔΕ όπως μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Ρούπας, Οικονομολόγος, ο Γεώργιος Μαυραγάνης Δικηγόρος και τ Υφυπουργός Οικονομικών, ο Λεωνίδας Θωμάς Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, ο Δημήτρης Κουτσόγιωργας, τ. Βουλευτής, ο Τρύφωνας Παχής, Σύμβουλος Επικοινωνίας τ. Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων, ο μουσικοσυνθέτης Αλέξανδρος Χάχαλης και ο μηχανικός τοπογράφος Στέφανος Κατσώλης.

Βασικά μέλη παραμένουν ο Κώστας Ζαΐμης, σύμβουλος επιχειρήσεων, ο Δημήτρης Μουτούσης, επιχειρηματίας, ο Σταύρος Τσέτσης, Αρχιτέκτων Πολεοδόμος, ο Αριστείδης Βάβαλης, σύμβουλος επενδύσεων, ο Χρήστος Καραμάρκος, δικηγόρος τ. Υπάλληλος Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, η Κατερίνα Παπαθανασίου, πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδος, ο Τάσος Παπαδόπουλος δημοσιογράφος, ο Ανδρέας Τσολοδήμος, Επιχειρηματίας, η Ελεάνα Βλασταρά, στέλεχος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Κυριακούλα Τσούνη, επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Πελέκης δικηγόρος, ο Γιάννης Ξάνθος δικηγόρος, ο Ιωάννης Συριόπουλος Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πρόεδρος της Ένωσης Ιπταμένων του Δημοσίου, ο Γιάννης Μήτσιος συγγραφέας, ο Γρηγόρης Κανακάρης δικηγόρος, ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος τ Στέλεχος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Γιώργος Γκανέτσος Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ο Γιώργος Κυριακόπουλος, Οικονομολόγος, ο Φάνης Ζουρόπουλος, δημοσιογράφος και πολλά άλλα στελέχη από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στο Δ.Σ. Αντιπρόεδροι παραμένουν ο Πέτρος Μαντάς Πολ. Μηχανικός Αρχιτέκτων και επιχειρηματίας και ο Γιάννης Ταλούμης, Επιχειρηματίας ενώ Ταμίας παραμένει ο Παναγιώτης Καραγιάννης, τ. Τραπεζικός και σύμβουλος επιχειρήσεων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δύο είναι οι βασικές παράμετροι που χαρακτηρίζουν το Ινστιτούτο. Η Ευρωπαϊκή, η οποία οδηγεί στην προώθηση των σχέσεων με την Ενωμένη Ευρώπη και στην επεξεργασία των ιδεωδών της. Η Τεχνολογική, που συνεπάγεται την προαγωγή και αξιοποίηση της υψηλής τεχνολογίας και την συμμετοχή μας στην λεγόμενη κοινωνία των πληροφοριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας