Joker Golf Carts «Αυτοδημιούργητος!». Αναμφίβολα, πρόκειται για το πρώτο στοιχείο που κάποιος γίνεται κοινωνός, όταν συναντά τον Ιωάννη Κουτσιμπογεώργο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Joker Golf Carts. Βέβαια όταν συνοδεύεται από άρτιες τεχνικές γνώσεις, hands on προσέγγιση, πίστη στις δυνατότητες του προωθούμενου προϊόντος και ξεκάθαρους όρους, τότε η επιτυχία θεωρείται δεδομένη!

«Σφραγίδα» αξιοπιστίας της Joker Golf Carts!

Τα αυτοκινούμενα οχήματα της Joker Golf Carts απευθύνονται σε κάθε μεγέθους ξενοδοχειακή επιχείρηση, καθώς η υψηλή λειτουργικότητά τους εξασφαλίζει έναν πραγματικό «σύμμαχο» στο πλευρό κάθε επαγγελματία της ξενοδοχίας. Κάτι σαν πολλά πρόσθετα χέρια, που εξυπηρετούν αναρίθμητες ανάγκες κι υποχρεώσεις που προκύπτουν σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Από τη μεταφορά των πελατών στα δωμάτιά τους, τη διαχείριση των αποσκευών, την εξυπηρέτηση του room service, την υλοποίηση της συνολικής διαδικασίας αλλαγής κι αντικατάστασης του ιματισμού στα επιμέρους δωμάτια, τη διευκόλυνση ατόμων με ειδικές ανάγκες στη μετακίνησή τους εντός των χώρων ενός καταλύματος, τη συγκέντρωση κι απόθεση σκουπιδιών στα ανάλογα σημεία, τη μεταφορά προμηθειών κ.ο.κ.

Μάλιστα, ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως στο πελατολόγιό της η εταιρεία διαθέτει από ξενοδοχειακά καταλύματα δυναμικότητας 10 δωματίων, μέχρι πολυτελή 5άστερα ξενοδοχεία και resort! «Σήμερα, θεωρώ πως δύσκολα υπάρχει κάποιος επαγγελματίας ξενοδόχος ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται τον εξαιρετικά αυξημένο βαθμό χρηστικότητας ενός golf cart ή αλλιώς την πρακτική του διάσταση. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα πολυ-εργαλείο, το οποίο δουλεύει ακατάπαυστα, έχοντας εξαιρετικά περιορισμένα έξοδα συντήρησης, χαμηλό κόστος κτήσης κι ιδιαίτερα σύντομο χρόνο απόσβεσης!» αναφέρει ο κ, Κουτσιμπογεώργος.

Οι Έλληνες ξενοδόχοι επενδύουν στα μεταχειρισμένα οχήματα

Η ελληνική αγορά δείχνει μια σαφή προτίμηση προς τα ελαφρώς μεταχειρισμένα golf cart, δείγμα συνήθως μιας περισσότερο λελογισμένης όσο και συντηρητικής προσέγγισης. Εντούτοις, τελευταία, υπάρχει μια μεγαλύτερη ζήτηση και στα καινούρια μοντέλα, ιδιαίτερα από ξενοδοχεία που εντάσσουν την εν λόγω πτυχή σε έναν μακροχρόνιο σχεδιασμό λειτουργίας και κατ’ επέκταση επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα καινούριο όχημα.

Η Joker Golf Carts αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο των αυτοκινούμενων οχημάτων, η οποία διαμορφώνει custom made κατασκευές, που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωποποιημένες ανάγκες κι απαιτήσεις κάθε επιχείρησης ξεχωριστά!

Η Joker Golf Carts εισάγει από τις ΗΠΑ καινούρια όσο και μεταχειρισμένα ηλεκτρικά οχήματα του brand Club Car, ενώ στις εγκαταστάσεις της σχεδιάζει κι υλοποιεί ειδικές κατασκευές για τα εν λόγω οχήματα, λόγω της γνώσης και της πρότερης εργασιακής εμπειρίας του ιδιοκτήτη της εταιρείας ως τεχνικού μεταλλικών κατασκευών και στην αμαξοποιία. Βέβαια, όπως υπογραμμίζει ο κ. Κουτσιμπογεώργος: «Η στάση που τηρούμε απέναντι στους εν δυνάμει πελάτες είναι να ακούμε και να καταγράφουμε τις ανάγκες τους και στη συνέχεια να τους προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις, με αναλυτική περιγραφή του συνολικού κόστους λειτουργίας και κτήσης, φυσικά.

Λαμβάνουμε μια ξεκάθαρα ουδέτερη στάση σε ό,τι αφορά την προώθηση ενός καινούριου έναντι ενός μεταχειρισμένου οχήματος κι αντιστρόφως. Εξ άλλου, τα οχήματα που διαθέτει στην αγορά η Joker Golf Carts είναι πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα, με βάση εξαιρετικά αυστηρές αμερικανικές προδιαγραφές. Το σύνολο δε των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά αμερικανικής κατασκευής, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα οχήματα που διαθέτουμε στην αγορά. Στην Joker Golf Carts διαθέτουμε πιστοποιημένο όσο και πλήρως εξειδικευμένο συνεργείο, δίχως εξωτερικούς συνεργάτες ή μεσάζοντες, στοιχείο που διασφαλίζει την αποτελεσματική φροντίδα κι άρτια λειτουργία κάθε οχήματος ξεχωριστά».

Εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε δύσκολα τερέν!

Joker Golf CartsΈνα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει το γεωγραφικό ανάγλυφο του ελληνικού τοπίου δεν είναι άλλο από τις πολλές ανηφόρες, με ιδιαίτερα έντονο, μάλιστα, βαθμό κλίσης. Κάτι που δύναται να παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην αποτελεσματικότητα του οχήματος, όσο και στη λειτουργικότητά του, δίχως να παραγνωρίζονται οι παράγοντες του κόστους συντήρησης και της πιθανής εμφάνισης ζημιών ανά πιο τακτά χρονικά διαστήματα. Κι όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της Joker Golf Carts, η συγκεκριμένη «ιδιαιτερότητα» αποτελεί έναν από τους λόγους της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων.

«Οι περισσότεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εμπορίας αυτών των οχημάτων, κυριολεκτικά… τρέμουν στο ενδεχόμενο να τους ζητηθεί από μέρους ενός δυνητικού πελάτη να δοκιμάσουν το όχημα σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας. Κάτι που οφείλεται πρωτίστως στο αντιπροσωπευόμενο brand, το οποίο συνδέεται με την αξιοπιστία και την κάθε άλλο παρά άρτια κατασκευή του. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά μέρη, τις μπαταρίες και τον εγκέφαλο! Ξέρετε, το Made in China, συνήθως, δεν συνάδει με ποιότητα, αντοχή και λειτουργία δίχως προβλήματα… Αντιθέτως, η αγορά βρίθει από παραδείγματα κινεζικών ηλεκτροκίνητων οχημάτων τα οποία στις συνήθεις ανηφόρες με κλίση μεταξύ 25 και 35%, όπου καλούνται να αντεπεξέλθουν σε καθημερινή βάση σε ολόκληρη τη χώρα, έχουν καεί!».

«Εμείς, στην Joker Golf Carts, όχι μόνο δεν αποφεύγουμε τη διαδικασία της δοκιμής, αλλά οι εγκαταστάσεις μας προσφέρονται για actual test drive σε αρκούντως σκληρές συνθήκες, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ανηφορικά τμήματα με γωνία κλίσης που φτάνει, και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά, τις 45%, χωμάτινες επιφάνειες, έντονα ανώμαλο δρόμο κ.ο.κ. Δεν σας κρύβω πως ωθούμε τους επαγγελματίες ξενοδόχους να προβούν σε εκτενή διαδικασία δοκιμής των οχημάτων που διαθέτουμε στην εγχώρια αγορά, καθώς στην πράξη θα διαπιστώσουν τους πολλαπλούς διαφοροποιητικούς παράγοντες σε όρους λειτουργικότητας, αποδοτικότητας, ευχρηστίας, ευελιξίας, οικονομικής κατανάλωσης που διαθέτουμε απέναντι στον ανταγωνισμό. Πάντοτε υποστηρίζουμε πως μια δοκιμή με ένα ηλεκτροκίνητο αμερικανικό όχημα του brand Club Car αρκεί, για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους επαγγελματίες!

Joker Golf Carts

Προτάσεις και λύσεις για κάθε πιθανή χρήση κι απαίτηση!

Το στοιχείο της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης των πελατών αποτελεί ένα από τα «κλειδιά» που οδηγούν στην αποδοχή του brand και της επιχείρησης από μέρους τους και στη -σχεδόν- βέβαιη επίτευξη της επιτυχημένης πορείας στον επιχειρηματικό στίβο. Υπάρχουν, άραγε, «κλασικές» σταθερές που ακολουθούν οι πελάτες ή δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον και για περισσότερο custom made λύσεις κι επιλογές; Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσιμπογεώργος: «Η πλειοψηφία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σήμερα, επιλέγει το αυτοκινούμενο μοντέλο του “2+2”, ήτοι να διαθέτει 2 θέσεις μπροστά και άλλες τόσες στο πίσω μέρος του, καθώς είναι πρακτικό και το μέγεθός του είναι ιδανικό για στενούς χώρους ή στροφές εντός των συγκροτημάτων που δεν διακρίνονται από άνεση.

Τα τελευταία χρόνια, δυναμικό… μπάσιμο στην αγορά πραγματοποιεί και το εξαθέσιο μοντέλο που χαρακτηρίζεται από πολλαπλή λειτουργικότητα, καθώς μπορεί και μεταφέρει επιβάτες-πελάτες του ξενοδοχείου, συνοδεία των αποσκευών τους. Βέβαια, επειδή η έννοια της ευελιξίας ανάγεται σε πρώτιστο μέλημα για τους επαγγελματίες του τουρισμού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ένταση της εργασίας και τα εισερχόμενα ρεύματα διεθνών επισκεπτών έχουν πολλαπλασιαστεί οι πελάτες αναζητούν «έξυπνες» όσο και αποτελεσματικές λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία μας γνωρίζει «εκρηκτική» ανάπτυξη, και δη στον τομέα των ειδικών κατασκευών.

Συγκεκριμένα, η Joker Golf Carts αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο των αυτοκινούμενων οχημάτων, η οποία χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας κι εμού προσωπικά, καθώς επίσης και λόγω του άρτιου και τελευταίας γενιάς τεχνολογικού εξοπλισμού, διαμορφώνει -ουσιαστικά- custom made κατασκευές που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωποποιημένες ανάγκες κι απαιτήσεις κάθε επιχείρησης ξεχωριστά! Στην Joker Golf Carts έχουν τη δυνατότητα να βρουν όχημα με κουτί room service το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά δίσκων με φαγητό, ποτά, ποτήρια κ.ά., με ξεχωριστό κουτί για την παραλαβή, μεταφορά, διανομή κι εν γένει διαχείριση ιματισμού (σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια, κουβέρτες, μπουρνούζια κ.ά.)».

Πάντοτε υποστηρίζουμε πως μια δοκιμή με ένα ηλεκτροκίνητο αμερικανικό όχημα του brand Club Car αρκεί, για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους επαγγελματίες!

Άμεση διαθεσιμότητα χάρη στην εξαιρετική επάρκεια στοκ!

Η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων στο άκουσμα του όρου «στοκ» μειδιά κι αντιδρά με άρνηση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θεωρώντας το ως τον κορυφαίο λόγο αποτυχίας μιας επιχείρησης. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει για τον ιδιοκτήτη της Joker Golf Carts, ο οποίος θεωρεί πως η συγκεκριμένη πτυχή αποτελεί έναν από τους πυλώνες στους οποίους κι έχει βασίσει την επαγγελματική του επιτυχία. «Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εξαιτίας της φύσεως του αντικειμένου τους, δεν έχουν την πολυτέλεια ούτε ακόμη και για το παραμικρό περιθώριο αναμονής. Οι πελάτες, οι ανάγκες και τα “θέλω” τους επιβάλλουν αμεσότητα στην αντιμετώπιση ενός ζητήματος κι απόκριση στη στιγμή. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν υπάρχει, κυριολεκτικά, περίπτωση ο πελάτης να μην βρει αυτό που επιθυμεί, ετοιμοπαράδοτο, μάλιστα, τις περισσότερες φορές! Στοιχείο, που αποτελεί μοναδική παροχή από μέρους της εταιρείας μας», επισημαίνει ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας