Λειψών, Virtual

Ενεργή παρουσία θα έχουν, μεταξύ άλλων, οι Δήμοι Ιητών και Λειψών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM Virtual 2020 που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου 2020. Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ιητών αξιοποίησε την ευκαιρία που παρείχε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για δωρεάν συμμετοχή ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Με τον τρόπο αυτό, η Επιτροπή διασφάλισε την παρουσία του προορισμού  στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού για φέτος, καθιστώντας ταυτόχρονα την Ίο, έναν από τους ελάχιστους Δήμους των Κυκλάδων που θα λάβουν μέρος στη Virtual WTM στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΟΤ. Κατά τη διάρκεια του εκθεσιακού τριημέρου, η Επιτροπή Τουρισμού θα παρουσιάσει την Ίο σε επαγγελματίες, δημοσιογράφους και bloggers μετά από συστηματική προετοιμασία εβδομάδων και προγραμματισμό επαφών με αξιόλογους συμμετέχοντες στη διεθνή έκθεση.

Την ίδια ώρα ανταποκρινόμενος στα δεδομένα της εποχής, ο Δήμος Λειψών διασφάλισε και αυτός τη συμμετοχή του στην διεθνή έκθεση τουρισμού WTM που φέτος θα πραγματοποιηθεί μόνο ψηφιακά λόγω πανδημίας. Ο Δήμος Λειψών φρόντισε νωρίς να δηλώσει συμμετοχή, ώστε να διασφαλίσει μία από τις θέσεις συνεκθέτη χωρίς οικονομική επιβάρυνση, που παρείχε ο ΕΟΤ για ορισμένο αριθμό συμμετοχών.

«Συνεχίζουμε υπεύθυνα την προσπάθεια μας για την προβολή του προορισμού μέσα από μία δέσμη σύγχρονων δράσεων», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος, λίγες ημέρες μάλιστα μετά την δημοσιοποίηση του πρωτότυπου μουσικού βίντεο κλιπ του Δήμου που ήδη έχει αποσπάσει πλήθος θετικών σχολίων από τον κόσμο και τα ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας