ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική

Τιμητική διάκριση έλαβε η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ προϊόν που βραβεύτηκε στα World Cheese Awards 2018-2019 ως το «Καλύτερο Ελληνικό Τυρί 2018-2019» συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των Ελληνικών τυριών.

Τα βραβεία World Cheese Awards είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός αποκλειστικά για τυροκομικά προϊόντα, που αναδεικνύει τους καλύτερους τυροκόμους του κόσμου -από μικρούς παραγωγούς μέχρι κορυφαία διεθνή brands. Φέτος, στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Νορβηγία 235 κριτές από 29 χώρες δοκίμασαν τη γεύση και το άρωμα 3.472 διαφορετικών τυροκομικών προϊόντων και από τις πέντε ηπείρους.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από κορυφαίους γευσιγνώστες της διεθνής κοινότητας τυροκομικών: τυροκόμους, εμπόρους τυροκομικών, πωλητές λιανικής και χονδρικής, αγοραστές, σεφ και εξειδικευμένους αρθρογράφους.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, προϊόν που για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο στις αγορές του εξωτερικού, παράγεται αποκλειστικά από Ελληνικό βιολογικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα και κατόρθωσε να ξεχωρίσει στον παγκόσμιο διαγωνισμό τυριών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δυο ακόμη προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό: το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο λευκό τυρί, από 100% Ελληνικό γάλα από κατσίκες εκτατικής εκτροφής, απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Φρέσκο, μαλακό τυρί από κατσικίσιο γάλα» και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυροκομικά με χαμηλά λιπαρά».

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας, κ. Μαρία Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την βράβευση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το γεγονός ότι 3 από τα προϊόντα μας, ξεχώρισαν σε έναν καταξιωμένο, διεθνή διαγωνισμό, αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για εμάς – μας συγκινεί, μας χαροποιεί και ταυτόχρονα μας ανταμείβει για την αδιάκοπη και συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε, εδώ και 40 χρόνια, προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και γεύσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας