Ισχυρή παρουσία της PARKGURU στην 83η ΔΕΘ

Η PARKGURU έχει ισχυρή παρουσία στην 83η ΔΕΘ αλλά και στο θεματικό πάρκο στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ψηφιακή Ελλάδα» (Digital Greece) που έχει υλοποιηθεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η PARKGURU, είναι μια καινοτόμα εταιρεία παροχής ηλεκτρονικών κρατήσεων και ολοκληρωμένων λύσεων στάθμευσης, συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις της για Smart Parking μέσω τεχνολογιών Blockchain καθώς και πληρωμών μέσω κρυπτονομισμάτων (Bitcoin, Ethereum, GENE token), που έχει αναπτύξει και εξελίσσει η PARKGURU στο πλαίσιο των Smart Mobility και Fintech.

Επίσης, τα στελέχη της PARKGURU συμμετείχαν ενεργά σε Ανοικτές Συζητήσεις με τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και σε workshops που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της 83ης ΔΕΘ.

Η εφαρμογή PARKGENE, για IOS και Android κινητές συσκευές, της PARKGURU, συνδυάζει τη λεπτομερή πληροφόρηση για διαθέσιμους χώρους στάθμευσης με την δυνατότητα κράτησης σε πραγματικό χρόνο (real-time), φωνητικές εντολές για την εύρεση του σημείου στάθμευσης, πληρωμής και διαχείρισης και απευθύνεται τόσο σε τελικούς χρήστες όσο και σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές χώρων στάθμευσης. H PARKGURU προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να πληρώνουν είτε μέσω των παραδοσιακών τρόπων πληρωμής (πιστωτική /χρεωστική κάρτα) είτε μέσω του GENE wallet, που έχει η ίδια αναπτύξει, και τη χρήση ποικίλων κρυπτονομισμάτων (Bitcoin, Ethereum, GENEtoken). Η πλατφόρμα της PARKGURU περιλαμβάνει και μια σειρά από άλλα υποσυστήματα όπως η Έξυπνη Αστυνόμευση για τους Δήμους και την ελεγχόμενη στάθμευση τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η PARKGURU υποστηρίζει ποικίλους τρόπους κράτησης και πληρωμής, διαθέτει όλα τα απαραίτητα API για την διασύνδεσή του με τρίτες εφαρμογές και υπηρεσίες και παρέχει 24×7 υποστήριξη τόσο στους τελικούς χρήστες όσο και στους parking operators.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας