μαρίνα αθηνών

Την πιστοποίηση ISΟ 9001:2015 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την πελατοκεντρική της εξυπηρέτηση και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, έλαβε η μαρίνα Αθηνών.

Το πρότυπο ISO 9001:2015 πιστοποιεί πως το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρεία, έχει σαφή προσανατολισμό στη διαρκή και βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την επίσης διαρκή ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

 Εκτός από υποδειγματική εξυπηρέτηση και τις απαράμιλλες υπηρεσίες, η μαρίνα Αθηνών Η μαρίνα Αθηνών, που βρίσκεται μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ), διαθέτει δεδομένα που την καθιστούν πραγματικά μοναδική σε όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας.

 Με 130 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις για σκάφη μήκους από 50 έως και 130 μέτρων, η μαρίνα Αθηνών εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού και των mega και super yachts.

Η δυνατότητα αυτή σε συνδυασμό με τα πολύ υψηλά επίπεδα ιδιωτικότητας, ασφάλειας και ηρεμίας που παρέχει χάρη στην ελεγχόμενη πρόσβαση και στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και η γρήγορη απευθείας πρόσβαση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο κέντρο της πόλης από το Φαληρικό όρμο, την καθιστούν ιδανική επιλογή για τον ελλιμενισμό VIP σκαφών.

Καρνάκης: «Κορυφαία πελατοκεντρική εξυπηρέτηση από υψηλής κατάρτισης»

Ο Σταύρος Καρνάκης, Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την πιστοποίηση της μαρίνας Αθηνών κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, μια πιστοποίηση που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της μαρίνας Αθηνών να παρέχει κορυφαία πελατοκεντρική εξυπηρέτηση από υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό, ένας συνδυασμός πραγματικά μοναδικός όσο και απαραίτητος για ένα τόσο απαιτητικό πεδίο όπως η εξυπηρέτηση και φιλοξενία mega και super yacht».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας